Ny uddannelsesstart – kan i gætte det? – Camilla Framnes
Victors nye "stordrengs" værelse

Ny uddannelsesstart – kan i gætte det?

image1-10

Sørme som tiden flyver afsted, jeg fik afsluttet mit sidste valgfag inden mit speciale/afsluttende projekt afsluttes fra August til December.

Meeeen, det betyder jo at der lige er et slip i mellemtiden. Jeg startede sidste weekend på uddannelse i århus på Fitness institute, nemlig kostvejlederuddannelsen.

Psst…. rigtig mange af jer gættede rigtig forleden aften på instagram, thi hi “I kender mig virkelig efterhånden”.

Det er en endnu en STOR DRØM jeg får realiseret. Siden 2009 hvor hele mit vægttabs rejse startede – har interessen for kost, livstil og motion vokset og vokset.

Jeg har længe gået og kigget og læst om uddannelsen, men “hvornår skulle jeg lige gøre det”. Endelig åbnede muligheden sig, med en god snak på hjemmefronten – min mand. Det kunne på ingen måder have ladet sig gøre hvis ikke jeg havde hans opbakning til det. Det vil jo helt naturligt komme til at betyde han “står alene med flokken” derhjemme i weekenderne fra kl. 7-17 lørdag og 7-16 søndag (kørertid medregnet).

Det betyder nemlig at, jeg tager kostvejleder uddannelsen i weekenderne – de næste mange uger. Det at jeg har kunne tage uddannelsen i weekenderne, har betydet at jeg kunne realiserer min drøm.

Det er virkelig spændende, utrolig lærrigt og fedt at få bygget endnu mere viden på kost. Hele min viden kommer fra mine egne erfaringer, hvilket er rigtig godt at kan supplerer med, men med kostvejlederen uddannelsen får jeg pludselig helt grundlæggende og MEGET mere viden om mit helt store interessefelt.

Jeg kommer ud på den anden side, men viden om:

  • Ernæringslære
  • Vægttabsplanlægning og management
  • Energiomsætning
  • Træning og kost
  • Sundhed og kost
  • Specielle målgrupper f.eks. ældre og gravide
  • Kosttrends f.eks. raw food og stenalderkost

Jeg har sjældent glædet mig så meget til skole, men det må jeg sige jeg gør nu.

Det bliver nogle spændende uger jeg går i møde, med godt 80 lektioner – så jeg uddannet kostvejleder hos Fitness Institute.

Jeg glæder mig helt vildt til at få fyldt endnu mere i “rygsækken”. 

Mon der er nogen af jer der har taget uddannelsen?

Fantastisk aften alle sammen,

Kys knus og kram Camilla

32235258_10156059433690935_6507552572214083584_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victors nye "stordrengs" værelse