Victors nye “stordrengs” værelse – Camilla Framnes
NU SKER DET............. Velkommen til FramnesGaleKøkken

Victors nye “stordrengs” værelse

Indeholder Reklamelink

image4-1

Vores lille “baby” er bare ikke baby længere – næste måned bliver han 3 år og om små 2 uger er dagpleje tiden ovre og Victor skal starte i børnehave.

Det er helt vildt, jeg kan virkelig mærke hvor hurtig tiden går og synes den kan mærkes lidt mere tydeligt, nu hvor det er den sidste – kender i den følelse?

Tiden indhenter os og nu er det altså tid til at få det sidste “baby” ud af Victors værelse. Vi har kigget en del efter seng til Victor, fordi han var begyndt, at hoppe ud af sin tremmeseng. Jeg havde allerede nærmest inden han begyndte tænkt – åhh “hvornår er det de begynder på det” hehe, ja man er vel 3 gangs mor. Men jeg ser også allerede de ulykker der nu kan ske inden de er sket, måske det er “morgenet”.

Jeg var virkelig i tvivl om vi skulle have en junior seng til ham, for jeg har erfaret med hans brødre at den junior seng, ikke har været i brug særlig længe – så kunne vi mon sparer de penge?

Victors værelse før

image2-2 image1-8

Jeg har længe kigget på forskellige senge/børneværelser på instagram, elsker at kigge billeder og på den måde finde inspiration.

Jeg forelskede mig i en husseng fra Manis-h, som er et firma der specialiserer sig i modulopbygget børnesenge og møbler til børneværelserne.

Alle deres børnesenge er opbygget som moduler – det vil sige uanset hvilket aktuelt behov ens barn har, alder osv. så kan der bygges videre på sengene.

Vi valgte at springe over juniorsengen og få en almindelig størrelse seng, men med hus over. Det skaber hygge, leg og tryghed.

Ligeledes var det vigtigt for os, at der også var noget opbevaring i sengen, fordi Victor har det mindste værelse i hytten. Så under sengen, har vi en stor rulleskuffe, til ALT lego og togbaner, det er en perfekt løsning for nu og senere til evt. skolebøgerne, spil osv.

Huset/himlen på sengen, kan nemt tages af også har sengen et helt nyt look, når Victor bliver ældre. Det er simpelthen en perfekt løsning.

Byggeteam Framnes-Larsen – SÅ skal der laves seng:

Victors nye værelse

image2-3 image1-9 image5-1 image3-2I kan se og læse mere om husengen med sengehimmel her og kommoden med naturben her.

Vi til købte også en kommode med naturben til Victors værelse – den passer perfekt sammen med sengen og endnu mere opbevaring til legetøjet – og virker lidt som tv bord. Ja mormor og bedstefar skulle have nyt tv, også tænkte de straks på Victor, så 2 år og 42 tommer tv, “ja tak mormor og bedstefar” hehe.

Victor er simpelthen så glad for hans nye værelse og elsker huleeffektion i sengen, han hygger helt vildt. Jeg er ret sikker på Victor elsker pladsen, der er plads til at sove med mange bamser og psst…. endnu mere fantastisk for mor og far, der også kan putte i sengen sammen med ham.

Hvad synes i? – babyværelsets makeover, til stor børnehavedrengs værelse.

Fantastisk dag alle sammen,

Kys knus og byggemandbob hilsner

Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU SKER DET............. Velkommen til FramnesGaleKøkken