Sommer betyder istid – Camilla Framnes
Når livet bare er fantastisk

Sommer betyder istid

Reklame for Breyers

img_1900

Sommeren har virkelig meldt sin ankomst og vi byder den stort velkommen herhjemme og stornyder haven, grill og is.

Jeg fortalte jer for noget tid siden her på bloggen om mit fund af Breyers is, som er en is med kun 70 kalorier pr. 100 gram, faktisk 3 gange mindre end en alm. flødeis. Jeg må sige at jeg synes det er blevet væsentlig sjovere at kan tillade sig is til hverdag.

Jeg ved jo om nogen det handler om balance mellem alle de valg man tager, hvad enten det er kost, motion, mm. men det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg gerne vil have plads til det hele og derfor er Breyers is virkelig blevet mit foretrukne valg – fordi der ikke er så mange kalorie i.

Jeg tog mig selv i for nogle dage siden, i Fårup Sommerland. I isbaren solgte de Breyers is i små “barstørrelser”, uden at blinke tog jeg den is. Det kostede kun ca. 100 kalorier for is som smager vildt lækkert og som jeg kunne nyde sammen med resten af familien.

org_dsc00926 org_dsc00930

Vi havde forleden aften et vennepar på besøg hvor jeg servererede isdessert. Jeg havde lavet bananpandekager med 2 kugler Mint Chip og friske hindbær. HOLD nu BIB det smagte godt. –Alle synes det var et kæmpe hit, selv børnene. Det var først bagefter jeg fortalte det var en sundere is dessert. Det var lidt sjovt at se, fordi det fik dem til helt at smage på isen igen, da jeg havde fortalt om det lave sukker og kalorieindhold.  Der blev sagt  “jamen, det smager jo virkelig godt”.

I må prøve denne dessert;

Opskrift på bananpandekager:

4 personer:

2 most bananer

2 æg

30 gram havregryn

1 tsk kardemomme (kan undlades eller erstattes med 1 tsk vaniljesukke).

Blend det hele sammen og steg derefter 4 pandekager i lidt fedtstof.

Kom derefter 2 kulger mint chip på, sammen med friske hindbær.

Velbekomme og MUMS siger jeg bare.

Der findes 4 forskellige slags varianter – Creamy Chocoloate, Cookies & Cream, Smooth Vanila og Mint Chip, som alle kan nyde direkte fra bægeret eller piftes op med pandekager, vafler – det kun fantasien der sætter grænser. psst….. Cheamy chocoloate med friske jordbærstykker til mmmm.

Jeg elsker at eksperimentere med desserter og specielt fordi det altid er det ”jeg skal gøre plads til” og hvis man så kan finde desserter der er sundere, så er der plads til det hele. I LOVE IT. De 4 varianter af Breyers is kan købes rundt omkring i Meny.

img_1889

Det er ikke sidste gang jeg har eksperimenteret, har overvejet noget milkshake forsøg?

Fantastisk aften alle sammen,

Sommerknus fra Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når livet bare er fantastisk