Når livet bare er fantastisk – Camilla Framnes
Se før og efter billeder af min maveplastik operation

Når livet bare er fantastisk

IMG_1695

Tiden flyver afsted i øjeblikket og jeg niver mig selv i armen engang imellem – for det sker virkelig lige om lidt.

Jeg har det sidste år arbejdet på min kogebog og netop nu sidder vi med de ALLERSIDSTE rettelser – og det betyder faktisk jeg om ganske kort tid indenfor en uge kan løfte sløret for udgivelses datoen- ihhhhh.

Jeg har været rundt i det danske land de senest uger og holdt en masse foredrag, hvilket jeg elsker fuldstændig vanvittig.  Jeg sidder siddeløbende og skriver på mit nye foredrag som kommer sammen med min nye bog – hvilket jeg også bare har vildt sommerfugle  i maven over.

På uddannelses fronten skal jeg meget snart til eksamen i budget og regnskab, som det sidste valgfag- inden jeg til august starter på mit afsluttede projekt – weee, det betyder jeg snart har fået min kommunom uddannelse.

Hen over sommer starter jeg på noget mere uddannelse – for noget jeg brænder rigtig meget for, men det får i lov at hører mere om snart.

Hårdt arbejde og familie liv skal planlægges, så kan det faktisk godt fungere, fordi vi herhjemme bare forstår at give hinanden plads. Vores weekender er som  hovedregel “helle” fordi det skal være familietid. Jeg synes egentlig det fungerer perfekt i øjeblikket og heldigvis kan meget af mit arbejde gøres når børnene er kommet i seng, så de dage jeg er væk er grundet foredrag.

Jeg sidder jo 37 timer ugentlig i en kommune som administrativmedarbejder, så timerne i døgnet bliver brugt, men det er ikke så slemt når alt hvad jeg laver, ELSKER JEG! Hvilket jeg tror er så vigtigt.

Der sker så mange ting at jeg ikke altid lige får opdateret her på bloggen, hvilket jeg synes er så ærgerligt, så derfor synes jeg lige jeg ville løfte sløret for noget af alt det jeg render og knokler på.

Der er endnu mere i ærmet, som jeg også snart kan løfte sløret for. SÅ i bund og grund er jeg simpelthen bare så glad, lykkelig og taknemlig indeni. Jeg har min helt fantastiske dejlige familie og på arbejds-fronten ser det også ud til alt kommer til at blive fuldstændig PERFEKT.

Idag står på hygge med børnene og i aften står den på voksenhygge med et vennepar – noget der har været planlagt i evigheder, så det glæder vi os rigtig meget til – Sushi og alkohol “mon ikke det bliver helt perfekt” hehe.

Nåhhhh ja så har vi faktisk været i gang i lejligheden herhjemme, vi har fået lavet Victors værelse – han skulle jo ud af hans tremmeseng og vi har/næsten fået nyt køkken, ny gang og stuen har fået en make over – jeg har taget før og efter billeder jeg deler med jer. ELSKER vores hjem er blevet såå fint.

Masse varme og spændte knus, kram fra Camilla

Fantastisk dag alle sammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se før og efter billeder af min maveplastik operation