Se før og efter billeder af min maveplastik operation – Camilla Framnes
Jeg elsker hygge = Snacke

Se før og efter billeder af min maveplastik operation

Indeholder ReklamelinkIMG_5643

Jeg har simpelthen glædet mig fuldstændig vanvittig meget til at vise jer før og efter billeder efter min maveplastik operation.

Der er simpelthen så mange der har spurgt til resultatet af min mave operation. Jeg har nu været til min afsluttende kontrol hos AkNygart og kan nu vise min mave frem.simpelthen-bare-vildt0

Min operation er gået over alt forventning, jeg har helet så flot og jeg har VIRKELIG fået en flad mave -det jo vildt. Det er skisme underlig følelse ikke at have gener fra min navle længere og tog mig selv i flere gange at finde ”hold ind trussen frem” – men de hører fortiden til nu, for ikke at sige de faktisk er alt for store.

Jeg vil lige sige tusind tak til alle jer, der har været så søde at skrive og spørge til mig om operationen og om alt var gået godt – af hjertet tak til alle jer, I simpelthen såååå søde – TAK.

Jeg skrev tidligere om selve operationen på bloggen, som I kan genlæse her.

Siden operationen har jeg fået mere og mere følelse tilbage i maven og rundt om navlen. Jeg havde jo ingen følelse ved mit kejsersnits ar før min maveplastik operation og fik besked om jeg nok heller ikke skulle forvente at få følelse efter denne operation. Men til mit store held, så har nerverne fundet vej tilbage og jeg har fået delvis følelse tilbage. Det ret vildt jeg har fået følelse tilbage i det lange ar, der går fra hofte til hofte, det er faktisk kun rundt om min navle der stadig er sådan lidt ”sovende” følelse. Det betyder ingenting og tænker måske kommer følelsen igen, eller også gør den ikke – det må tiden vise.

Som tiden går bliver arrene også mindre og mindre tydelige, der er allerede sket meget siden september sidste år.

Det er temmelig grænseoverskidene at vise disse billeder, men når alt komme til alt er jeg bare rigtig stolt af resultatet.

Se lige min mave

mave-cf cf-mave-2-1 framnes-mave-1

HOLD NU BIPPPPP se lige min mave, jeg er simpelthen så lykkelig. Jeg synes virkelig min mave er blevet så fin og endnu flottere end jeg turde håbe på. Arret sidder fint under trusse kanten og kan ikke ses når jeg har alm. trusser på. Jeg fik også syet min mavemuskler sammen og det ses tydeligt for ovnen (under brystet) at jeg er blevet mindre.

Da jeg så mine før og efter billeder, efter jeg havde været til min afsluttende kontrol hos Aknygart, lå jeg mærke til mit modermærke. Det sad før oppe over navlen og nu sidder det under navlen. Prøv lige og se – det er altså temmelig vildt.

img_1002

Jeg kan virkelig mærke helt indeni det dybeste hjertekammer, en varme og glæde det her har givet mig. Det har virkelig givet en kæmpe løft til min selvtillid og helt specielt er, følelsen af at være genefri. Det gør mig lykkelig hver dag.

Nåhhh ja også fulgte der sørme et tissekone løft med, haha. Det kunne jeg nok have sagt mig selv, men det havde jeg da ikke tænkt over thi hi, så tak for det.

img_7578facetune-2

En ny verden!

Jeg har aldrig gået op i mine trusser, fordi de skulle være praktiske i forhold til at holde maven på plads – og det er altså ikke altid lige den mest sexy trusse. Så pludselig åbner der sig en ny verden for mig. Det samme gør sig gældende med jeans. Efter mit vægttab havde jeg virkelig optur dengang jeg kunne hoppe i et par jeans og føle mig tilpas. Nu sker der igen, jeg kan hoppe i en bar lavtaljede jeans og faktisk føle mig fin – ihh jeg er simpelthen bare så glad.

Min vægttabs rejse har betydet så uendelig meget for mig og lært så ufattelig mange ting om mig selv og med denne afsluttede operation – er det også et minde om hvor jeg har været og et minde evigt minde om hvor glad, lykkelig jeg er i dag.

Jeg er stolt, ufattelig stolt.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, jeg er uendelig lykkelig for jeg valgte AkNygart igen, jeg har været i tryg hele vejen igennem. Den bedste behandling, dejlige dygtige fagpersoner omkring sig. AF hjertet tak!

Jeg blev opereret København, men i morgen åbner AkNygart som noget helt nyt for operationer i Århus også – Wee.

Der er utrolig mange af jer har spurgt mig til råds i forhold til hvis man selv skal have foretaget sådan en operation, så jeg har lige lavet en lille ”tips” liste.

Før operation:

Få styr på alle dine smertestillende, så du ikke skal ud og kører efter dem.

Sørg for at indkøbe løse bukser og lynlåstrøjer (gerne 1 nummer for stort)

Få fat i ekstra fyldige puder ( jeg brugte 2 bag ryggen og 2 under benene), både til at have i ryggen og under dine ben.

Anskaf dig en ”børneskammel” lille plastik en, til at have din ben på i bilen – så du ikke laver stræk i maven.

forsiktig-brnetaburet__27903_PE083276_S4.jpg

Få styr på ALLE de serier du skal se, så har du noget at glæde dig til, hehe.

Bor du alene – sørg for at have lavet portioner mad i fryseren, som du nemt kan lave.

Efter operation:

Du får udleveret ”støttetrusse” som åbnes i skridtet. Sørg for at have nogle for store trusser under – så støtte trussen ikke skal vaskes hele tiden, med mindre du vil investere i flere støttetrusser (synes jeg er lidt spild).

Jo hurtigere du kan komme op at gå jo bedre, jeg gik små ture i stuen, ikke langt (det kan man ikke), men det hjælper.

TÅLMODIGHED – jeg lover dig for det er det hele værd.

De varmeste dejligste hilsner fra Camilla

Hvis du vil læse mere om denne operation jeg har fået lavet, kan du læse her. Du kan også tilmelde dig nygart nyhedsmail her.

1 kommentar

  • Maria

    Hvor er det vildt så flot at det er blevet 👍🏻💪🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker hygge = Snacke