Jeg elsker hygge = Snacke – Camilla Framnes
Make up, parfume og flere lækkerier

Jeg elsker hygge = Snacke

Reklame for Breyers

ea37ec31-51c1-432f-b84c-ac7382e6dc9b

Jeg har sagt det før og jeg siger det igen – jeg elsker mine snacks og jeg elsker at hygge.

I takt med min vægttab og min efterhånden ret gode vaner jeg har fået mig, så er der en ting som aldrig nogensinde bliver anderledes for mig og det er hygge.

Hygge er for mig noget jeg forbinder med mad, den del forsvinder nok aldrig fra mig. Men det behøver jo altså heller ikke være skidt.

95eb89bd-e91a-42f9-85ed-2cf582c0f33a

Dengang jeg fik øjnene op for at tælle kalorier fandt jeg også hurtig ud af, hvilke ting der er gode og kamp så gode at snacke om aftenen. Jeg har ALTID kalorier tilbage på ”kontoen” til min aftenhygge.

11a262f1-b7cb-46f7-8cec-97b81747b4e8

Det skal smage godt…..

Der er kommet et nyt is-brand Breyers til Danmark og som faktisk lige er blevet lanceret her i marts.

Jeg var den første til at tænke ohhh YES, da jeg så hvad kalorier indholdet var i den her is. DEN måtte testes for at se om den så også er vær at spise, for det skal altså også være godt, selv om man sparer på kalorierne.

Breyers is er lavet med lavt sukker og kalorier indhold og med ekstra protein, what´s not to like. Endnu bedre er så faktisk at de her is smager magisk, det smager af flødeis ”som vi kender is”.

Is til hele familien, Kevin går og smovser big time herhjemme og jeg siger det bare- min mand er svær at imponerer når det kommer til is og kage – men han er helt vild med isen og specielt den som hedder Cookies & Cream.

Breyers is indeholder kun 70 kalorier pr. 100 gram, ca. 3 gange mindre end almindelig flødeis, som indeholder omkring 210 kalorier pr. 100 gram – det dur bare. Ligeledes er der ekstra mange proteiner i isen – 20 gram pr. bøtte.

ada17666-d923-4a08-9f7b-36f9f255ccee

Der er kommet 4 varianter og vi har smagt dem alle sammen. Det er lækker is, samme lækre konsistens og fuld af smag. Jeg er ret vild med alle 4 varianter, men min farvorit er Mint Chip, mums.

1. Mint Chip – HOLD NU BIB den er god, den minder mig om barndom, for den smager faktisk af after eight. JEG skal så meget prøve isen med lune pærer – ”armen kan i lige forstille jer det”, mumssss.
2. Cookies Cream – den smager virkelig godt, med lækre cookies i, ovenikøbet store stykker – mmm. Det er helt sikkert også Kevins favorit herhjemme. -Ja alle andre is har børnene smagt, men denne her nåede de ikke at smage, haha.
3. Creamy Chocolate – chokoladesmagen, mmmm. Den har en god meget fyldig smag af chokolade, så hvis man er en chokoladeøre -JEP DO IT.
4. Smooth Vanilla, velssmagende vaniljeis, som jeg kun kan sige passer PERFEKT til dine dessertgæster til bananpandekager og bær – Ja den opskrift må jeg dele med jer – den kommer snart.

Min motivation for at træne er helt klart at det frigiver flere kalorier til at spise og giver plads for mig i hverdagen til at kan tage en snack i ny og næ. Der behøver faktisk ikke være en anledning til at spise is vel? Og da slet ikke når det mig plads til at forkæle og hygge med noget lækkert i hverdagene uden det ”koster” på kalorie kontoen og på samvittigheden.

Har I mon allerede samt isen fra Breyers? De findes i Meny landet over – i de 4 varianter.

e5669d40-849d-4eae-9362-80a8e21776bd

Velbekomme, kys, knus og kram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make up, parfume og flere lækkerier