Make up, parfume og flere lækkerier – Camilla Framnes
Del 2 af vores smuttur til Tyskland

Make up, parfume og flere lækkerier

Reklame for Luxplus

org_dsc00670

Der er rigtig mange af jer, som har spurgt til min makeup og rigtig ofte min øjenskygge. Så jeg vil dele mine seneste køb og hvilken makeup jeg bruger.

Rigtig meget af det make up jeg bruger kan jeg få ved luxplus og det jo helt fantastisk, for det betyder jeg også sparer penge. Det nemt at handle det med også, når jeg alligevel handler meget andet. Der altid fri fragt, hvilket også er en stor bonus. Den første måned er gratis og derefter koster det 89 kr. om måneden at kunne gøre brug af alle rabatterne og sparer op i mod 80 %.

img_8498

Jeg har for længe siden duftet Carolina Herrera Good Girl – og hold nu bibbbb den dufter godt, så den måtte jeg eje – og jeg fik 50 ml til kr. 569, og sparede 120kr.

Velkommen til make up universet

Jeg har lavet en lille video – hvor I kan se hvordan jeg bruger produkterne. Jeg siger det bare ”jeg har altså stadig lang vej i forhold til at lave videoer” men jeg prøver, haha. Makeuppen er noget jeg har brugt længe, men de er nye mine børster fra Revolution Makeup Precision Contour Set. Jeg er simpelthen så overrasket over hvor gode de er og hvor nemt det er at fordele makeuppen. Den ovale form og bløde børstehår, gør det virkelig nemt at ligge makeuppen, og perfekt til at lave konturering med – jeg er nødtil at skal  have et sæt mere, fordi jeg bruger dem også til mit Sleek Makeup Corrector and Concealer 02 (kr. 45 – spar kr. 54) – som jeg bruger til mine mørke render under øjnene og til at dække små urenheder. Børsterne koster kun 119 kr. (sparet 180kr), det er virkelig et must have.

Inden jeg går i gang med makeuppen starter jeg med Technic Primer Spray 30 ml (kr. 15 – spar 35 kr.) den gør at makeuppen ligger pænere og holder længere. Derefter bruger jeg først min NYX Concealer Jar Nude Beige (kr. 25 – spar 34 kr), som jeg bruger under mine øjne, urenheder med et tyndt lag under min fundation. Til at fuldende makeuppen, bruger jeg hightligter – Makeup Obsession Strobe Balm S104 Radiance (kr. 19, spar kr. 26), i den smukkeste perlemorsfarve. Den er til at smøre på og derfor nem at få blendet ind i huden og det andet makeup.

Jeg har for år tilbage fået tatoveret mine øjenbryn, som på ingen måder er pæne mere. Farven vil ikke rigtig forsvinde og er blevet grøn/blålig (frygtelig). Så det kræver altså jeg tegner mine øjenbryn op dagligt. Jeg bruger denne Technic Ultimate Brow Kit (kr. 19, spar 16), den er perfekt til mit behov og nem at påføre med de pensler der følger med.

img_8500

Jeg elsker øjenskygge og har virkelig mange fra Luxplus og fælles for alle de er hammer gode og billige -så hvorfor vælger, når jeg bare kan tag en af hver ”jeg sparer jo penge ik?” hehe. ” Kevin er ikke enig, for snart badeværelset også udvides, haha”.

Denne Revolution Makeup Pro HD Palette Amplified 35 Dynamic (kr. 129 spar, kr. 70), virkelig lækker, de fineste farver i Brune/lilla nuancer, til både at skabe hverdagslook eller aftenlooket – nøj den er fin og ser så prof ud.

img_8497

Sidst men ikke mindst mascara, vi har alle sammen vores farvoritter og det her af en af dem, denne fra L’Oreal Volume Million Lashes Extra Black (kr. 69, spar kr. 50). Synes børsten er det bedste, den skiller ALLE vipper fra hinanden og synes den giver det flotteste resultat.

Når alt make up er lagt, så bruger jeg Elf Makeup Mist & Set Spray (kr. 39, spar kr. 20), lige til håndtasken. Den er nemlig perfekt til at spraye i ansigtet i løbet af dagen, så holder den makeuppen frisk resten af dagen.

Urtekram

Jeg fik også lige lageret fyldt op af håndsæbe, synes faktisk bare denne ser lidt fin ud fra Urtekram Morning Haze Håndsæbe (kr. 30, spar kr. 15). Det er faktisk en ny eksklusiv og økologisk serie fra urtekram, som hedder Morning Haze. Nå men jeg fandt også denne håndcreme fra Urtekram Morning Haze Hand Cream (kr. 29, spr kr. 26), som skal stå sammen med håndsæben på badeværelset – og også en børnene må bruge af. Sidste men ikke mindst fik jeg købt ny creme deo fra Urtekram Morning Haze Cream Deostick (kr. 29, spar kr. 30) til Oliver – perfekt for de mindste mænd her i huset, der ikke noget alkohol i.

org_dsc00682

Ej, se lige det her cover – det da for lækkert. Der er kommet nyheder hos Luxplus, nemlig iDeal Of Sweden cover, og jeg får aldrig nyt cover, med mindre jeg købe ny telefon. Men mens jeg shoppede, sprang det her leopard  iDeal Of Sweden cover – Wild Leopard (kr. 119, spar kr. 130) op, og det kunne jeg altså ikke stå for også sparer man op til 54 % på de cover.

Når man handler ved Luxplus og gør det inden kl. 15, så modtager man pakken næste morgen foran sin dør – OGSÅ I WEEKENDEN, Gu hvor jeg elsker det.

De varmeste shoppe hilsner fra Camilla

img_85141)Revolution Makeup Pro HD Palette Amplified 35 Dynamic 2) Elf Makeup Mist & Set Spray 3)Technic Primer Spray 30 ml 4)Makeup Obsession Strobe Balm S104 Radianc 5)Sleek Makeup Corrector and Concealer 026)Revolution Makeup Precision Contour Set.7)NYX Concealer Jar Nude Beige8) Technic Ultimate Brow Kit 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Del 2 af vores smuttur til Tyskland