EinSmuttur – kvalitetstid med min mand – Camilla Framnes
Gør noget godt for dig selv

EinSmuttur – kvalitetstid med min mand

Reklame for Tysk Turist information

vintur

Nøj, siger jeg bare, vi glæder os fuldstændig sindsygt meget. Vi tager en smuttur til Tyskland om 2 dage. En tur der byder på alenetid, hygge, oplevelser – men i bund og grund bare  REN og SKÆR kvalitets tid med min mand.

Vi har fået arrangeret pasning af børnene, min mor skal hygge med Victor alle dagene og de store drenge skal hjem til deres fædre.

Vi har været i Tyskland mange gange, men aldrig på denne måde som vi skal nu og heller ikke disse byer. Vi skal på en tur, der både byder på kulturalle oplevelser, romantik, aktiv ferie – ja faktisk det hele.

Det er vigtigt for os, i en travl hverdag, børn, arbejde, fritidsaktiviteter, madpakker, vasketøj – jeg kunne blive ved, at prioriterer partid. Det at få ladet batterierne op og kigget hinanden i øjnene og bare nyde hinanden, det er uvurderlig. Med andre ord, vi formår at holde gnisten så vi begge svæver på en lyserød sky, for det giver sådanne ture virkelig – varme og en masse kærlighed. En klar opfordring til ALLE par, både dem der har børn, og dem der ikke har.

fohr

Oplevelser 

Vi har den første dag på øen Föhr, hvor vi skal på en guided tur på vingården Weingut Waalem, hvor der også skal være vinsmagning. Samme dag skal vi også forbi Museum Kunst der Westküste, hvilket jeg er ret spændt på. Efter en dag på øen Fuhr, går turen tilbage på fastlandet til byen Husum, hvor vi begge glæder os til sightseeing, shoppeing og hygge.

wilken_2007_12_31_spo_2309_4c

Dernæst checker vi ind på StrandGut Resort, hvor der venter os lækker mad på Deichkind og ………………………. Wellness på Dünentherme – “sjovt nok glæder vi os ekstra meget til den del”, thi hi. Vi afslutter vores ferie med endnu en guided tur på Nordseebernsteinmuseum og Nationalpark-Haus, HOLD NU BIB…. det bliver så godt, vi kan slet ikke vente.

Jeg er så småt begyndt at pakke taskerne til Kevin og Jeg, for ikke at nævne alle taskerne til børnene.

Jeg glæder mig til at vende hjem igen med masser kærlighed og fornyet energi, til hverdagens stabasser og vores dejlige børn. Men nu kan vi snart ikke vente mere, på denne længe ventede tur.

Fantastisk aften alle sammen,

Kys, knus og kram fra Camilla

img_3492

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør noget godt for dig selv