Gør noget godt for dig selv – Camilla Framnes
Fødselsdagsfest hos Cirah.dk

Gør noget godt for dig selv

Reklame for TakeDaily

Måske du kan nikke genkendende til det her?

Familie med børn, job, uddannelse, madlavning, handle og jeg kunne blive ved. Jeg synes nogengange jeg kører rovdrift på min krop, eller nej vendt “jeg er bare mor? haha. Det fantastisk at have fart over feltet, jeg elsker det virkelig misforstå mig endelig ikke.

Men præcis af den grund, tænker jeg også rigtig meget over at min krop får alle de rigtige brændstoffer at kører videre på. Jeg har tidligere fortalt jer her på bloggen om mit skræddersyet vitamin program, som jeg får tilsendt hver eneste måned, med posten.

Jeg har fået vitaminerne tilsendt over et halvt år nu og jeg elsker det. Det er simpelthen så nemt, TakeDaily skræddersyer pakkerne personligt til en ved, at man tager en simpel test på deres hjemmeside, hvor der bliver spurgt ind til lidt forskelligt, og derefter bliver der strikket den perfekte løsning sammen til dig. Hvis man har spørgsmål til vitaminerne, sidder der Takedailys egne ernæringseksperter hele ugen og besvarer spørgsmål.

img_6339

Noget af det som også jeg personligt synes er dejligt er, at der for første at der ingen binding, men også at der hver måned inden du modtager næste pakke fra Takedaily med vitaminer, får  besked om de snart er på vej. Det betyder netop noget, fordi at skulle der nu ikke være behov (fordi man har glemt at tage, eller andet grund) som gør du ikke behøver vitaminerne leveret denne måned, svare man og forsendelsen bliver annulleret nemt og hurtig. Næste måned gentager det sig og vitaminerne kommer som planlagt. Det dur bare.

Jeg får det simpelthen bare godt indeni, følelsen af jeg giver min krop de vitaminer den har brug for. Det svært at forstå jeg for bare 1 år siden, ingenting gjorde, jeg kunne ikke finde rundt i den jungle af valg, og hvilke vitaminer var så løsningen for mig. Det har Takedaily netop hjulpet med og nu vitaminerne blevet en fast del af min morgenrutine. Jeg får altid mine vitaminer om morgen til min morgenmad, også er jeg klar parat til dagens gøremål.

Jeg er virkelig glad for min vitaminløsning, får du mon dine vitaminer?

img_6342_facetune_11-12-2017-20-06-28

Rabatkode:
Jeg har en rabatkode til jer som gør at I kan 50% på jeres første ordre hos Takedaily ved at bruge koden CF2018. koden gælder til og med den 30 april 2018 (kun for nye medlemmer).

Fantastisk aften alle sammen,

Stort smil, knus og kram fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsfest hos Cirah.dk