Fødselsdagsfest hos Cirah.dk – Camilla Framnes
Lækre sunde færdigretter

Fødselsdagsfest hos Cirah.dk

Reklame for Cirah.dk

img_4388_facetune_13-03-2018-10-10-06Jeg har sagt det før og siger det igen, jeg elsker at shoppe online – det nemt, hurtigt og nøj hvor er der meget lækkert.
Jeg har shoppe til Victor hos Cirah.dk, som har alverdens fede mærker, blandt andet Petit By Sofie Schnoor, Soft gallery, Bisgaard, Marmar og mange flere. Cirah har også fede mærker til større børn, som blandt andet petrol industry, det er Oliver og Jeg ret vilde med – Oliver har allerede skrevet ønske listen – se lige!

 

Lækkerier til Victor
Nå, men det var nu Victor der trængte til tøj denne gang. Jeg har en dreng, som virkelig har krudt i måsen. Så kunsten er at finde noget lækkert, men som også er praktisk/behageligt. Så jeg ender ofte med at finde bløde sweat pants og sweat shirts, det hammer praktisk. Man kan altid pifte Sweat shirt op med et par jeans,  også giver det et helt nyt look. Jeg har nogengange kommet en skjorte eller polotrøje under, hvilket bare gør det federe. Jeg forelskede mig i et sæt fra Petit By Sofie Schnoor, en Sweat shirt og et par swaet pants, perfekt til at lege, tumle og se smart ud på samme tid. Billederne siger det hele, savl og fuld fart over feltet, han elsker det.

img_4375 img_5778

Jeg endte også med et andet sæt fra Petit by Sofie Schnoor, med sweat shirt og buks, jeg er ret glad for det mærke, virkelig lækker kvalitet og holder farven trods utallige vaske – ” ja, jeg behøver ikke at sige vaskemaskinen kører døgndrift herhjemme” –  hehe.

img_5418

img_6056 img_6055

Betal med børnepenge
Når man handler hos Cirah.dk er der mulighed for at købe, og betale med børnepengene, det synes jeg er ret smart, det kan i læse mere om på deres hjemmeside. Jeg er ret vild med deres service, f.eks. hvis tøjet ikke passer eller lignende, så kan man sender tøjet retur gratis – det er fedt. Hvis du bestiller til gave, er der gratis gaveindpakning og desuden sender de til hele verden.

img_5578

Jeg fik også købt ny hue fra Soft Gallery, det er faktisk en hue Victor har haft før, men vi mistede den – og den har vi virkelig været glade for. Den bliver perfekt til det snart mildere vejr (kan vi da håbe). Og ligeledes disse vanter fra GoBabyGo som jeg på alle måder anbefaler. Det er simpelthen de bedste vanter – de er med gummidutter på, som gør det nemmere for børnene at gribe om bla. legetøjet. Sidst men ikke mindst endte jeg med et blødt lækkert sæt nattøj fra MarMar.

img_6054

Konkurrence
Lige nu har I muligheden for at vinde et gavekort på 5000 kr til Cirah.dk, det eneste du skal gøre for at deltage er at, poste et billede på instagram af ballonerne og skrive #cirahdk1år. Du modtager balloner og et net ved din næste ordre – fra den 14 marts kl. 20.00 – hvor fødselsdagsfesten starter hos Cirah.dk (uanset størrelse på ordren). Vinderen finder Cirah.dk,  torsdag d. 22 marts – og jeg giver garanti for det ikke bliver svært at bruge 5000 kr hos Cirah.dk. 

Fantastisk aften alle sammen,

De varmeste hilsner fra Camilla

img_5861

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre sunde færdigretter