Lækre sunde færdigretter – Camilla Framnes
Klar, parat, børnehavestart!

Lækre sunde færdigretter

Reklame for Den Grønne Slagter

img_8010_facetune_06-01-2018-20-32-59

Vi kender vel alle sammen de dage hvor man kommer sent hjem fra arbejde, børnene har ramt den såkaldte “ulvetime”, maden skal laves og den skulle helst gerne være serveret for en halv time siden? “. Jep den kender vi altså godt herhjemme, så hvorfor ikke gøre det lidt nemt engang imellem?

Det lige præcis hvor disse 2 måltider kommer ind i billedet. Hurtig og nem mad, hvor der er sørget for de sprøde grønsager, med og uden kylling. Ens for begge måltiderne er at de er helt fri for E-numre og præcis er lavet til os som gerne vil leve lidt sundere uden at gå på kompromis.

Lemon Chicken

img_7994Den ene ret er fyldt med masse protein i form af kikærter, kylling, kål toppet med en lækker krydderurter gremolata (pesto) med citron og hvidløg.

Det er en perfekt aftensmad, det smager rigtig godt med masser af smag. -Det er en ordentlig potion, så der er også garanti for at blive mæt. Der er lidt over 600 kcal i, hvis du spiser hele potionen, hvilket også passer perfekt til mig/os som gerne lige vil passe på vægten. Nemt og kanon aftensmad på 5 minutter i mikroovnen (ca. 8 min hvis det er frossen), jeg må bare sige det er perfekt til de dage hvor enderne bare ikke hænger sammen.

img_8001_facetune_06-01-2018-20-33-36 img_8004_facetune_06-01-2018-20-33-59

Thai Veggie

img_7995

Denne ret er thai inspireret med masse sprøde grøntsager i en mild karry/kokossauce med basmatiris. Der er ikke kød i denne ret, men det gør bestemt ikke noget, retten er fyldt med smag. Jeg er vild med thai veggie, den minder utrolig meget om det mad jeg laver herhjemme også indeholder hele potionen kun ca. 330 kcal. Så denne ret ville også være en perfekt frokost – hvis det var den der lige skulle købes på farten. Der er en mild smag af karry – grønsagerne er lækre sprøde og ananassen giver retten frisk-hed, virkelig anbefalingsværdig.

img_8006_facetune_06-01-2018-20-32-15 img_8010_facetune_06-01-2018-20-32-59

Jeg er ret begejstret for disse 2 måltider, det er et perfekt alternativ de dage man ikke når at kokke’rere i køkkenet og nok mest af alt har lyst til at springe over hvor gæret er lavest.

Mums, så gør det pludselig ikke noget at spise en færdigret.

Fantastisk aften alle sammen,

kys knus og kram fra Camilla

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar, parat, børnehavestart!