Klar, parat, børnehavestart! – Camilla Framnes
Let´s Party....

Klar, parat, børnehavestart!

Reklame for Ikast Etiket

img_4225

Det så vildt, min lille baby starter snart i børnehave. Vi har lige fået børnehaveplads til ham, en vi har hørt rigtig godt om – så den 1 juni, så har jeg altså ikke en lille dreng mere.

Det jo ikke første gang jeg skal have et barn afsted til børnehave, så jeg ved godt hvor jeg kan forberede mig ekstra godt og hvor de små “hverdags-udfordringer” driller og koster penge. Nøj hvor har jeg mistet meget tøj, futter, vanter mm. i børnehaven, fordi det ikke har været afmærket og ender i en stor kasse, eller andre børn får det med hjem.

img_4188

Nøj, det er smart!
Jeg har været inde hos Ikast Etiket og designet mine egne klistermærker til Victor og de store drenge. Der er rig mulighed for at personligegøre dem, hvad enten man vil have billeder som jeg har brugt, eller man vil bruge figurerer fra Bamses Billedebog og Kaj & Andrea. Disse tøjklistermærker er beregnet til at markerer børnenes tøj med en rigtig stærk holdbarhed, så det ikke bliver væk i børnehaven, skolen eller til fritidsaktiviteter. Ikke nok med mine store drenge herhjemme ikke er i tvivl om det er deres, så er pædagoger, lærer og andre heller ikke i tvivl, de kan se det på de forskellige tøj og sko pga. tøjmærkerne.

img_4237

Tøjmærkerne er simpelthen det nemmeste, de kommer på et ark, hvor man bare tager et klistermærke fra og sætter på enten, sko, skitøj, tøj – legetøj, madpakken – alt hvad man kunne forestille sig kunne blive væk i mængden – der skal hverken styrges eller syes. Endnu bedre de er nemme at fjerne igen, hvis nu tøjet skal overgå til søskende ellers sælges.

img_4236

Tøjklistermærkerne er beregnet til det og er vildt stærke. De tåler vaskemaskine, tørretumbler på lav varme  – de sidder bare fast. Oliver har haft dem i hans sko og dem render han rundt i hele dagen stort set, og både med sved, sne osv. sidder de der bare.

Jeg har fået det sat fast på cykelhjelmene,  skoene, jakker, skitøj, hue og vanter, madkasser (sprittoucheen holder ALDRIG), ting i penalhuset som ALTID bliver væk som lineal, passer og lommeregner. Hvis man som jeg har jævnaldrene børn, som ofte får ens legetøj eller tøj, kan man med fordel også sætte mærker på det så man kan kende forskel – Vupti, så undgik vi også en konflikt.

Jeg synes jo nærmest uanset alder kan disse klistermærker bruges, for det kommer virkelig MOR HER til gode og i sidste ende har jeg sparet penge på at fremskaffe nye ting i tide og utide. Man kunne f.eks. også have fået skrevet mor eller fars telefonnummer på tøjklistermærkene til de mindste i familien.

Tøjklistermærkerne kan også bruges til legetøjet, når der er legetøjsdag i børnehaven eller på madkassen/drikkedunken, skolebøgerne. Jeg bruger dem virkelig på alt, jeg er simpelthen ovenud lykkelig for dem, det har virkelig gjort det hele væsentlig nemmere for mig og helt sikkert også dem der passer mine børn, hehe.

img_4201

Navnebånd
Jeg har også bestilt disse navne-bånd som jeg kun har bestilt til Victor. De kræver lidt mere end tøjklistermærkerne, de skal nemlig stryges på og en lille syning. Jeg har selv designet Victors navnebånd, selvfølgelig fodboldpræget og straks synes farmand det var den bedste ide i hele verden, haha. De er lavet af polyester og kan bruges både til strik, bomuld mm. også kommer de i 100 styk. Jeg synes de oaser af luksus, se dem lige.

img_4221 img_4217 img_4205

img_4209

Rabatkode
Jeg har fået muligheden for at give jer en rabatkode til Ikast Etiket, så I også kan få markeret jeres børns tøj. Med rabatkoden: camillaf kan I sparer 20% fra den 4 marts til den 7 marts kl. 23.59.

image1-7

Vi så klar herhjemme til børnehavestart – jeg klistre det hele til, thi hi.

De varmeste hilsner fra

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Let´s Party....