Spar tid og penge + få lækre opskrifter! – Camilla Framnes
Banankage

Spar tid og penge + få lækre opskrifter!

Annonce for Luxplus

img_2666

Jeg har været forbi Luxplus igen igen, og der er lige væltet ind med vildt lækre produkter til “Mor her”. Jeg har været inde på deres Luxliving som er fyldt med forskellige the-brands, økologiske fødevarer, kosttilskud, alle Urtekrams produkter, krydderier, glutenfri produkter og meget mere.

Aftensnack – når der ikke er flere kaloerier tilbage!
Jeg har i en længere periode gjort min “aftensnack” til thedrikke. Hvis der ikke er flere kalorier at “spise” for om aftenen, så må “man” søge til andre midler. Jeg og børnene er blevet ret vilde med Fredsted Organic Herbal Tea Pink Peace, som har en mint agtig smag – klart børnenes farvorit og Fredsted Organic Herbal Tea Breathe!, som smager lidt krydret og dufter dejligt “kanal” agtig, de koster kun 25 kr pr. pakke – sparer 10 kr pr. pakke.

img_2688

Jeg elsker at kan sidde hjemme på sofaen, bestille masse forskellige lækkerier hjem – ALTID fri fragt, hvilket kun gør det endnu sjovere. Hvis jeg bestiller inden kl. 15, så har jeg pakken morgenen efter foran min dør, også selv om det er weekend.

img_2678

Smoothie
Jer, der følger mig ved at jeg laver rigtig mange smoothie og min farvorit – morgenmadssmoothie på farten. Jeg har længe drømt om en smoothiemaker som nemt kan lave min smoothie, også “afsti afsted”.

Jeg må derfor sige, jeg er RET så vildt med min nye smoothiemaker, Clatronic SM 3593 Smoothie Maker White – som kun koster 149 kr og har sparet 42 % på, wee. Toppen af smoothiemakeren er nem at fylde med diverse ingredienser, ligeså nem at rengøre og perfekt til at tage med på farten. Der følger et skruelåg med til beholderen smoothien bliver lavet i og vupti – så er der serveret. Der er ingen bøvl med at rengøre blenderen, der skal blot et skurelov på flasken/beholderen, også er der serveret.

img_2682img_2685

Min farvoritsmoothie er klart den med vaniljeyoghurt (ca. 100 gram), jordbær (ca. 25 gram), banan (ca. 65 gram), æble (ca. 50 gram), vand 1 dl og 1 tsk Urtekram Lucuma Pulver – som i øvrigt også kan fås hos Luxplus til  29 kr, spar 10kr. Lucumafrugt stammer fra en peruviask frugt og pluveret har en sødlig smag, perfekt til smoothie, bagning, babymad, desserter osv.

Alle Urtekram produkter fås hos Luxplus, musthave til køkkenet er Urtekram Allround Krydderi (20 kr, spar 10kr.), som jeg bruger ret ofte på min kyllingefilet og Urtekram Vaniljepulver (35 kr, spar 20 kr.) og er guld værd til mine mange bananpandekager og som ikke har tilsat sukker.

img_2803

Når den grønne smoothie laves, er Urtekram Byggræs Pulver (45 kr. spar 14 kr.) perfekt. Byggræs er fyldt med vitaminer og har et højt potienindhold – så det også en god kilde til vegetarer i forhold til protien. Tag f.eks. 1 håndfguld spinat, 1 frossen banan, 1/2 tsk Urtekram Vaniljepulver, 1 tsk Urtekram Byggræs Pulver, 1 knivspids Urtekram stødt kanel,  1 dl. skummemælk. Kom alt sammen i smoothiemakeren, også er der serveret.

Urtekram Havtorn Pulver (45 kr, spar 14 kr), er også en perfekt krydderi til desserterne. Hvad enten der er kage, is, pandekager, havtorn er også fyldt med vitamier og har en syrlig smag.

img_2806

Jeg forelskede mig i disse Mariager Sydesalt Grillsalt (29 kr, spar 16 kr) og Mariager Sydesalt Hvidløgspebersalt (29 kr, spar 16 kr) – mest pga. udsenet. Jeg synes det er vildt søde i glaskrukkerne og jeg manglede nogle til at stå fremme i køkkenet. Det er så faktisk gået hen og blevet yndlingskrydderi til bøffen og kyllingen herhjemme. Tip…… grillsalten er mega god på rodfrugtefritter og alm. pomfritter i ovnen.

img_2715

Chiaboller
Jeg bruger rigtig meget tid i mit køkken og specielt om sødangen. Søndage er min “bagedag” og jeg er blevet ret vild med at bage med chiafrø. Chiafrø er fyldt med sunde omega-3 fedtsyre, indeholder ingen gluten og har et højt indhold af kostfibre. Chiafrø giver en god mæthedsfornemmelse, hvilket jo er helt perfekt for os som gerne vil tabe os og uden det koster for meget på kaloriekontoen. Jeg har bagt med Original Chia Organic Chia Seeds (19 kr, spar 11 kr), som jeg har jeg brugt til nogle vildt lækre chiaboller som I simpelthen er nødtil at prøve.

Du skal bruge (opskrift til 12 boller):

Chiablanding: 3 spsk chiafrø, 3 dl vand ( kom det i en skål og lad det stå og blødgøre i 15 minutter).
2 tsk tørgær

1 spsk olivenolie

2 dl lunken vand

100 gramhamsmel

ca. 400 gram hvedemel

3 tsk salt

Bland alle ingrdienserne i en skål og røre det sammen til det bliver en fast klistret masse. Dæk skålen til med et viskestykke og sæt det til hævning i 30 minutter. Klat derefter bollerne ud på en bradepande og kom dem i ovnen på 200 grader alm. ovn i ca. 45 minutter indtil de er gyldne.

Velbekomme.

img_2491 img_2718

Jeg og alle andre der shopper hos Luxplus og får de mange besparelser – op i mod 80 %  – er medlem hos Luxplus og betaler 89 kr om måneden.

Nu nævnte jeg tidligere min højtelskede smoothiemaker som var perfekt til at lave smoothien om morgenen. Men de dage hvor jeg træner efter job, manglede jeg en ordentlig shaker, til min pulvershake. Denne Contigo Shake & Go Fit + Compartment Black, (59 kr, spar 60 kr) er hammer smart, fordi der medfølger en tung shakerbold, der hjælper med at knuse alle klumper i shaken,  den er perfekt til sportstasken på farten.

img_2812

Ecooking
Måske kender du mærket? Lige præcis Ecooking produkterne kan du sparer optil 47 % på. Ecooking er et af de nye danske og økologiske mærker, jeg er ret glad for Ecooking Natural Danish Salt 200 g (69 kr, spar 30 kr) og Ecooking Fragrance Free Multi Oil 500 ml (239 kr, spar 130kr). Olien er mere eller mindre blevet et hårolie, men olien, blandet med salten, giver det den perfekte bodyskrub.

Der er desuden penge at sparer på deres Ecooking Gentle Cleansing Milk 200 ml (119kr, spar 70 kr) samt Ecooking 24 Hour Cream 50 ml (179 kr, spar 70 kr), som jeg har foræret min mand. img_2817 img_2819

Jeg er vist nødtil at stoppe nu, men jeg er tosset med at shoppe og endnu mere med at sparer penge når jeg gør det.

Håber der var nogle tips, opskrifter, lækkerier i kunne bruge!

I må have det fantastisk alle sammen,

Shoppehilsner fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage