Er der noget jeg ikke ser? – Camilla Framnes
Vinterferie med 4 børn alene!

Er der noget jeg ikke ser?

img_9210-1

Puh piger, jeg har brug for at lette mit hjerte til jer mødre eller andre der har prøvet dette.

Jeg er så frustreret og bekymret for der er noget jeg ikke ser, eller hvad er det der lige gør det?

Nu kommer det……………

Vi har i længere tid herhjemme været efter den mellemste herhjemme pga. madpakkerne. Han spiser simpelthen INGENTING – han spiser mad når han står op, altså inden skoletid også spiser han igen til aften. Han spiser godt til morgenmad, men ikke altid godt i aftensmad.

Hver eneste dag får han madpakke med i skole, alt fra pølsehorn, pizzasnegle, rugbrødsmadder, frugt, hapser, grønsagstave – har virkelig prøvet ALT. Haft ham med ned at handle, så han selv kunne vælge pålæg, eller selv valgt hvad der skulle bages til madpakkerne, MEN alligevel bliver ingen mad spist i løbet af skoledagen.

Jeg spørger ham hver dag, har du spist din madpakke – svaret er altid ja. Jeg har så af flere omgang nu fundet madpakker i hans taske som han ikke har spist. Senest her til aften, ville jeg gøre hans taske skoleklar til en ny uge og her finder jeg – HOLD NU FAST, 11 madpakker gemt i et skjult rum i tasken. Jeg er så oprigtig ked og bange for han ikke får nok mad og bekymret for hans manglende energi i skolen og energi når han kommer hjem, “selvfølgelig” for han ingen mad får – ELLER er det mon noget helt andet jeg skal være bekymret for?

Han må gerne spise når han kommer hjem fra DUS, men det er jo ofte først kl. 16 og nogle gange først til spistid, hvis der har været legeaftale, fritidsaktiviteter osv.

Jeg er bange for der er noget jeg ikke ser, har talt med skolen i forhold til trivsel og der er ingenting overhovedet, han stortrives og er også mit umildbarer indtryk.

HVORFOR spiser han ikke? er der nogen af jer der har prøvet noget lignende og er der noget jeg kan gøre, eller skal jeg tænke anderledes – et eller andet?

Bonusinfo – vi har lige haft en uges ferie og der er der ingen problemer i at spise, han spiser alt og til hvert måltid der bliver serveret.

Har han mon ikke tid? Kan han ikke mærke sulten?

Jeg er bare så fortvivlet og bekymret!

Lad mig hører hvad i tænker,

Bekymrende tanker fra Camilla

 

 

1 kommentar

  • Rutsje

    Nu kender jeg ikke din dreng, men jeg ved, at sensitive børn, kan have meget svært ved at mærke sig selv, når der sker for meget omkring dem. Så glemmer nogle at tisse og spise fx. Jeg kender desværre ikke løsning. Der findes grupper på facebook for forældre til sensitive børn, der kan man altid sørge råd 🙂 Fx denne:
    “Orkidebørn – SI / Særlig Sensitiv / Signalstærk / HSP”
    Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinterferie med 4 børn alene!