Vi “rocker” Let´s Denim kollektionen – Camilla Framnes
Lækker frokost med Veggiepålæg med agurk og dild

Vi “rocker” Let´s Denim kollektionen

Reklame for Lidl

img_2010

Vi er draget i sommerhus og nyder vinterferien hele familien. Mine forældre købte for nyligt sommerhus i Hals og det er vi så heldige at kunne få lov at låne.

Inden vi ramte sommerhuset var jeg forbi posthuset hvor en længe ventet pakke med lækkerier blev hentet. Det er fra den nye kollektion som Lidl lancerer den 4. marts, JEPS du hørte rigtigt, LIDL.

Jeg elsker at jeg har fået en pige, Amalie min bonus datter, vi forstår at hygge om shopping, billeder, hår og negle. Så Amalie var fuldstændig klar til at hoppe i de nye lækkerier fra Lidl, nærmere betegnet – Let´s Denim, esmara by Heidi Klum og peppets! by Heidi Klum. Det er en kollektioner til piger i alderen 6-14 år og til kvinder, alt sammen designet af supermodellen Heidi Klum.

Jeg elsker jeans og nok mest fordi jeg før mit vægttab altid drømte om at kunne bære jeans og ikke mindst passe dem. Let’s Denim kollektionen har flere forskellige slags mommy jeans, fælles for dem er at de passer til alle anledninger, om det er hverdagslooket man ønsker eller aften looket, det er bare et spørgsmål om hvad du tager på dertil.

Jeg faldt pladask for disse lyse forvasket jeans med slid på (119kr) kombineret med en oversize t-shirt (79kr) som i øvrigt også er en del af kollektionen esmara by Heidi Klum. Jeg har kun flade sko med i sommerhuset, men det giver det et lidt mere sporty-hverdags look, men en stilethæl til dette look ville have gjort det mere stilet, perfekt til jobbet. Jeg elsker dem allerede, de sidder perfekt både på lår, numse og er normal i størrelsen. Bedst af alt til en overkommelig pris – What’s not to like?

img_2345

img_2353

img_1966

Velkommen til Amalies univers

Pepperts! by Heidi Klum, Let´s denim til piger. Kollektionen kommer virkelig med mange muligheder til pigerne i alderen 6-14 år, Amalie elsker tøjet og hun “rocker” det for vildt. Priserne fra 39kr.

Denne Limited edition af Pepperts! af Heidi Klum, er med fuld smæk på farverne, lækre denimjeans kombineres med flotte bluser, som giver det afslappende fritidslook.

img_1734 img_2316-1 img_2386

Når hverdag bliver til fest

Denne denimkjole med sort underdel er et kæmpe hit, Amalie er vild med den. Der er rigtig mange muligheder for at både og dresse op og ned, med den lækre bluse med lynlås dresser den denimkjolen lidt ned.

img_1740 img_1904

Pepperts! by Heidi Klum, Let´s denim er der også denne vildt fine regnjakke, nøj hvor jeg synes den er fin, billederne taler vist for sig selv.

img_1731 img_1728 img_1724

Vi er MEGET begejstrede med kollektionen herhjemme, så vær klar til den 4 marts hvor I kan få fingrene i Let´s Denim kollektionen.

Hvis I vil læse mere om kollektionen, kan I følge med på Lidls facebook side.

De varmeste hilsner fra

Camilla og Amalie

image1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker frokost med Veggiepålæg med agurk og dild