Lækker frokost med Veggiepålæg med agurk og dild – Camilla Framnes
Reality Award

Lækker frokost med Veggiepålæg med agurk og dild

Reklame for Den Grønne Slagter

Så blev det januar og mange inklusiv mig selv er begyndt at tænke lidt over kosten igen, ovenpå julens mange fristelser. Jeg undre mig over hvert år, hvordan kiloene så hurtig bare kommer snigende.

Jeg er ihvertfald kommet godt igang igen efter julen. Jeg har været i køkkenet igen for at eksperimentere og for at få nogle gode madpakke ideer.

Der er kommet et nyt veggie pålæg med agurk og dild fra Den Grønne Slagter. Det er et pålæg lavet på æggehvide og rapsolie, ja helt uden kød og 1 skive indeholder ca. 25 kalorier. Jeg elsker kød men nogle gange er det godt med kødfrie dage også og det holder også kalorierne nede, så der plads til en bolle eller to.

img_9196

Jeg elsker at gøre lidt mere ud af madpakkerne, specielt når de så også gerne skal være sunde. Jeg har bagt disse squash-gulerodsboller, som smager virkelig lækkert, og som virkelig er gode med pålæg fra Den Grønne Slagte Veggie Pålæg med agurk og dild. 

Måske det kan friste til din madpakke, så er opskriften her.

Opskrift på squash-gulerods boller

Du skal bruge:

50 gram gær

6 dl lunken vand

2 tsk grov salt

2 spsk oliven olie

100 gram fuldkorns rugmel

1 squash (revet)

3 gulerodder (revet)

ca. 800-900 gram hvedemel

Sådan gør du:

Opløs gæren i lunken vand. Kom derefter salt og olie i, sammen med revet gulerod og squash. Kom derefter fuldkorns rugmel i og derefter hvedemel lidt efter lidt indtil du har en fast dej. Sæt dejen til hævning i ca. 30 minutter. Form derefter 35 boller og pensel med æg. Kom dem i ovnen på 185 grader varmeluft i 20-25 minutter. En bolle indeholder ca. 112 kalorier.

Lækker nem frokost uden kød
Jeg kom noget grønt i,i form af salat, agurk og peberfrugt, i bollen sammen med 2 skiver veggie pålæg med agurk og dild smag fra Den Grønne Slagter. Det smager kanon lækkert også “koster” det ikke særlig mange kalorier.

img_9210-1

Jeg synes også veggie pålæget er rigtig godt ovenpå en skive rugbrød, men også mega godt i en tortilla pandekage, med salat og hytteost i.
Der er udover Veggie pålæg med agurk og dild, er der også en variant som hedder veggie pålæg med peberfrugt. Det er et kanon alternativ til de kødfrie dage og specielt fordi man faktisk ikke kan smage det ikke er kød. Alle i familien herhjemme spiser det og sjovt nok siger mine drenge siger “vi vil gerne have kødpølsen på”-  men, det er veggie pålæget de mener, nok mest fordi det ligner en kødpølse, men også fordi det smager virkelig godt.

Den Grønne Slagter har for nyligt også kommet med FRILANDSGRIS pålæg, som er anbefalet af dyrenes beskyttelse.

Måske det var en ny madpakke ide hjemme hos jer, velbekomme.

Sunde, varme knus fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reality Award