Året der gik – Camilla Framnes
Vores jul

Året der gik

Indeholder rekleme links

(skal jeg jo skrive  når der er links)

IMG_7946

Det har på alle måder været et fantastisk år, 2017 har budt på utrolig meget, ikke mindst drømme der er gået i opfyldelse.

Et år er gået med en masse fantastisk oplevelser sammen med min familie, efterhånden store familie. Børnene bliver så store og selvstændige. Vi har haft vores debut på camping ferie på Fedet camping, læs her. Ligeledes har Kevin og jeg været på bryllupsrejse til Rhodos, som også bød på et jordskælv, læs med her. Vi har grinet smilet og stornydt hinanden, så glæder mig blot til endnu et år.

Operation

simpelthen-bare-vildt1-1 IMG_7025

En af mine helt store drømme gik i opfyldelse i september, hvor jeg var forbi Nygart og fik lavet min maveoperation, læs med her. Det er blot 15 uger siden og er nu fuldstændig ovenpå operation. Det var en drøm, en drøm jeg kun turde drømme om ville ske, men det blev realiseret i 2017. 2018 bliver der jeg skal til min kontrolbesøg hos Nygart også deler jeg mit endelig resultatet med jer, med før og efter billeder, Nøj hvor jeg glæder mig.

Min egen kogebog

endelig-moedet-blogly-pigerne2

2017 blev også året hvor min bog – kogebog er under fuld udvikling, med lidt bump på vejen, men det er et projekt som betyder alverden for mig, så den skal også være 100% i top. Jeg glæder mig til den er helt færdig og jeg kan dele mit hjertebarn med jer. Udgivelses datoen  holder jeg stadigvæk for mig selv – og nogle fantastiske mennesker som er med mig til at skabe mit madunivers.

Ambassadør for fitall

skal-vi-starte-vaegttabet-sammen0-1

Endnu et år som ambassadør for fitall er gået, et samarbejde jeg helt og aldeles elsker. Ikke nok med et team af ufattelig inspirerende mennesker, fantastiske Coachés som jeg har fået kendskab. Men også et samarbejde der vokser på mange fronter, blandt andet med mit nye projekt –  Deluxe 12 ugers vægttabs forløb som starter til januar – Nøj hvor jeg glæder mig. Skal du være med? Du kan nå det endnu, tilmeld dig forløbet her.

London

2826-20-1

Sidst men ikke mindst Kevins og min London kæreste tur, som vi jo næsten lige har været på. Det var helt fantastisk- læs med her.

Tilbage er der vidst bare sige året der er gået har været helt fantastisk, glæder mig vanvittig til til 2018, som bliver mindst lige så spændende!

Rigtig godt nytår alle sammen, pas godt på hinanden og vi ses næste år.

kys knus og nytårs hilsner fra

Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores jul