Hvordan står det til hos jer med julegaverne? – Camilla Framnes
Et par dage i shoppehimlen..

Hvordan står det til hos jer med julegaverne?

Sponsoreret af Luxplus

Jeg er efterhånden ved at være færdig, hele soveværelset flyder med gaver og for ALLE børn “FORBUDT OMRÅDE”. Ja jeg bilder mig selv ind, at julemandens værksted faktisk er i mit soveværelse, haha.  Der har den seneste tid kommet pakker med posten ret ofte og det fedeste er nu engang de pakker som hænger på døren, når man står op.

Ej jeg blev bange.
Haha, jeg havde lidt småtravlt en morgen og låser døren op og åbner. Jeg skriger som aldrig før og springer tilbage, for noget sad på døren og fuldt med døren som jeg åbnede den, haha. Jeg er og bliver en kæmpe klovn altså, det var sørme en pakke leveret fra luxplus. Kevin kom løbende og rystede på hovedet og sagde “det seriøst kun dig der gør sådan noget”, haha.


En del af julegaverne er i år shoppet hos luxplus, med mit medlemskab har jeg virkelig sparet mange penge. Der er alt fra basisvarer, accessoires, helsekost, vitaminer, make up, parfume og meget mere, men altid med fri fragt. Hvis man bestiller inden kl. 15, så står pakken ude foran døren.

Medlemskabet hos Luxplus fungerer på den måde, at man bliver medlem og medlemskabet giver de vildeste besparelser, op imod 80% i rabat på markedsprisen. Den første måned er gratis og derefter koster det 89 kr. om måneden. Så selv om det er manden, konen, børnene, bedsteforældrene, din bedste veninde så kan der findes noget til alle. Jeg har fundet de perfekte julegaver, se lige…


Men den nye, must have duft, i fin gaveæske fra Gucci Bloom, som indeholder en 50 ml eau de parfume, plus en ekstra i taske størrelse i 7,4ml, til 499kr.

Jeg synes der er noget ekstra lækkert ved at give parfume og smykker (måske fordi jeg selv elsker at få det i gave, haha) men jeg synes det er sådan en fin gave.


Jeg kender en herre i familien som bliver rigtig glad for hans julegave i år, denne gaveæske med Hugo Boss The Scebt EDT 100 ml & Deostick 75ml + shower gel 50 ml. Den perfekt julegave til de mænd som bare har alt og eller ikke ønsker sig noget som helst, ?ja mon ikke i ved hvem jeg taler om?. Alt i denne gaveæske koster 499kr, spar 400kr, I love it.

Er i på julegaver med veninder? Jeg er med ganske få, men jeg synes det er så hyggeligt ? og måske er denne gave til en af dem. Disse Real Techniques – limited edition brushes med 7 forskellige børster som kan klare den top tunet party make up, jep det er GAVEN. Endnu bedre, prisen for hele sættet 179kr, spar 40 %.

Denne hårkur fra Milkshake incredible milk 150 ml til 69kr, spar hold nu fast 149kr. Ja, det kunne have været en gave til mig selv, men lige præcis sådan en omgang pleje, er også perfekt til gave. Gaven som indeholder en lækker hårkur, som er god til kontrollere og reparere krus, plus forebygge spaltede og slidte spidser. Sidst men ikke mindst er der varmebeskyttelse i og den sørger for at bevarer hårfarve og glans. Den passer til alle hårtyper og dermed kan alle bruge den og der er garanti for ikke at gå galt i byen.

Er du mon færdig med julegaverne?

Fantastisk dag alle sammen,

kys knug og julekram fra Camilla

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et par dage i shoppehimlen..