Et par dage i shoppehimlen.. – Camilla Framnes
Shopping og hygge i London

Et par dage i shoppehimlen..

Vi er nu kommet hjem til Danmark igen, efter 3 dage i London, som både har budt på shopping, masse lækker mad, kulturelle oplevelser og selvfølgelig fodbold.

Vi tog en spontan tur op i Tower Bridge. Det var virkelig sjovt, for da vi kom helt op, var der glasgulv vi skulle gå over, og se ned på bilerne og vandet – det kunne jeg faktisk næsten ikke. Jeg troede ikke jeg ville blive påvirket af det, haha. Både Kevin og jeg lignede virkelig turister, haha.

Jeg havde glædet mig til at skulle op i London eye om aftnen. Men til vores uheld, var de lukket da vi kom kl. 19 – de lukkede kl. 18, det var vi ret træt af, ?note til næste gang, tjek åbningstiderne?. Men helt ærlig kl. 18 i London, det troede vi virkelig ikke.

Vi var oppe i the shard og spise lækker frokost. Vi blev sikkerhedstjekket i hovede og røv inden vi skulle op. Vi kom ind i elevatoren, ?føj siger jeg bare, det gik stærkt? – en kæmpe tryk og propper i ørene også vi langt langt oppe på et split sekund.

Vi bestilt mad og startede med en starter, nogle små rejedimser, virkelig lækkert. Dernæst kom hovedretten, men så turistet som vi er, havde vi kun bestilt 1 hovedret ?ja nu forstod vi bedre hun kiggede så underlig?, godt nok var det dyrt men det var altså ikke meningen, haha. Nå men det der så kom var så vanvittig stærkt, faktisk ren chili stykker i kylling. Vi spiste det, men tænkte vi tager lige en starter/forret mere, og bestilte hvad tjeneren anbefalede os. Bummelum og ind kom 6 farvede klumper ?hva fanden er det?? Haha. Vi tog hver en klump i munden, og puhhh, jeg kunne virkelig ikke lide konsistensen, så jeg tog ?den farvede dej af? og spise kun indmaden, Kevin det samme. Folk rundt omkring os, begyndte at grine og viske og troede vi ikke forstod hvordan man skulle spise dem ?armen det var så pinligt? – jeg bestilte mere
Rødvin så jeg kunne holde mig selv ud lidt mere, haha. Vi fik en madoplevelse, en sjov en af slagsen med en helt formidabel udsigt.

Vi har simpelthen shoppet som aldrig før, vi havde sparet op til at kunne slå os lidt læs, både julegave indkøb, vores ?egne? julegaver – Kevin og jeg har givet hinanden denne tur i julegave.
Alt fra masse gaver til børnene, vi kunne simpelthen ikke lade være, ?nu hvor vi bare er rejst?. Så har vi shoppet tøj, jakke, støvler, fodbold trøjer, make up (masse), parfume – jep vi har virkelig shoppet.

Arsenal
Igår stod den på fodbold, vi skulle ind og se Arsenal – Manchester United. Det er bare alle måder et helt ubeskrivelig følelse, oplevelse, at være i England og se fodbold. Så mange dedikeret fans, som virkelig har stærke følelser omkring deres hold. Vi behøver ikke tale mere om resultatet eftersom vi holdt med.

Vi har virkelig nydt hinanden, alenetid er virkelig givet godt ud.
Når det er sagt så har jeg haft det temmelig hårdt noten gange. Det første gang Victor er blevet passet mere end 1 overnatning, jeg har skrevet ret mange gange hjem ?jep jeg tror jeg har været pænt irriterende?. Så vi glæder os helt vanvittig til at komme hjem til familien.

For ikke at nævne grønsagerne – jeg har tage ?mindst 10 kg på de sidste 3 dage?.

Masse London knus fra Camilla

2 kommentarer

  • Årh, London er bare den dejligste by! Jeg skal helt sikkert derover igen og igen igennem mit liv. Min kæreste er også ret pjattet med fodbold, og har mange gange overvejet at give ham sådan en rejse. Men hvad jeg kan se, så koster billetterne nærmest det samme som rejsen. Kan du huske hvad I gav for billetterne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, London er bare den dejligste by! Jeg skal helt sikkert derover igen og igen igennem mit liv. Min kæreste er også ret pjattet med fodbold, og har mange gange overvejet at give ham sådan en rejse. Men hvad jeg kan se, så koster billetterne nærmest det samme som rejsen. Kan du huske hvad I gav for billetterne?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping og hygge i London