Vil du spare penge på julegaverne? – Camilla Framnes
Weekenden det gik

Vil du spare penge på julegaverne?

Sponsoreret af Luxplus

Som I jo efterhånden godt ved, så der fuld fart over feltet herhjemme og jeg elsker i bund og grund bare at handle på nettet, det er nemt, hurtigt, og så er det bare endnu bedre når der også spares penge.

Jeg har efterhånden modtaget mange lækkerier fra Luxplus, basisvarer, vitaminer, vaskemiddel (som man sætter endnu mere pris på når det bliver bragt til døren), make up, parfume og meget mere, men altid med fri fragt. Hvis man bestiller inden kl. 15, så står pakken ude foran døren, LOVE IT.

Der er mange penge at spare, og flere af mine julegavekøb kommer uden tvivl, til at ende her hos luxplus.

Luxplus fungerer  på den måde, at man bliver medlem og medlemskabet giver de vildeste besparelser, op imod 80% i rabat på markedsprisen. Den første måned er gratis og derefter koster det 89 kr. om måneden. Det kan virkelig godt betale sig, med de mange penge der er at spare på blandt andet de basis varer jeg shopper.

Black Friday

Julen er lige om hjørnet og netop i dag Black Friday er der yderligere penge at sparer hos Luxplus, priserne starter fra kun 2 kr. og yderligere 250 varer er sat ekstra ned, så der mulighed for at købe julegaver til hele familien, men KUN i dag til ekstra lave priser.

Jeg har netop modtaget de lækreste produkter, som blandt andet denne M2 Beauté Serum, som er en øjenvippe serum som er, en serum der tvinger vipperne til at vokse sig lange og smukke. Netop denne koster normalt 990kr, men i dag hos Luxplus koster denne 599kr.

Highlighter skal man aldrig gå ned på, og den her er helt perfekt og endnu bedre, kan man få denne highlighter palette fra Sleek til den nette sum af 59 kr. i dag, normal pris 135kr.

Luxplus har også rigtig mange dufte, og specielt os herhjemme vi elsker Hugo Boss. Jeg elsker denne klassiker til mænd, Hugo Boss Bottled 50 ml, som normalt koster 520 kr, men i dag kan fås til 249 kr.

Ligesom denne Hugo Boss Ma Vie 50 ml til mig selv, koster i dag kun 399kr, normalpris 770kr, den dufter vanvittig godt.

Måske kender du den Olaplex behandling man kan få ved frisøren? Et trin i den serie til hjemmebrug, kan man også sparer mange penge på i dag. Denne hårkur fra Olaplex Hair Perfector No.3, kan man få lige nu til  149kr. normalpris 299kr. Det er en hårkur som går ind og vedligeholder slidt, skadet, farvet hår og genopbygger hvert enkelt hårstrå, med andre ord helt perfekt herhjemme til det hjemmefarvet hår.

Sidst men ikke mindst det her make up børster kit fra So Eco med 4 børster i. Der er både en blending børste, 1 contour børste, læbe børste og en concealer børste, alt sammen lavet af genanvendelige materialer. Dette sæt koster normalt 200kr. men i dag koster dette sæt kun 69 kr. PERFEKT julegave hvis du spørger mig.

Skynd jer ind til Black Friday på Luxplus hvis I skal sparer penge på julegaverne eller dig selv.

Fantastisk dag alle sammen,

Kys knus og shoppekram fra Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden det gik