Weekenden det gik – Camilla Framnes
Nu med cykelsæde og cykelhjelm

Weekenden det gik

CB04A7EB-C5F3-4F8C-9C3F-5815319E1F8A

Så blev det mandag igen, ovenpå en dejlig weekend.

Vi havde ikke det vilde planer faktisk, og lige præcis de weekender ELSKER jeg simpelthen.

Amalie var her desværre ikke denne weekend, savnet er enormt de weekender hun ikke kommer, – og det er virkelig der man godt kan mærke vi bor langt fra hende, det kan til godt være hårdt. Men det er nu engang sådan vores familie er indrettet.

Men weekenden bød på ren hygge, jeg var alene hjemme med drengene fredag, som jo også var Mortens  aften. Så menuen stod på julemad, vi skiftede anden ud med flæskesteg, det vil børnene herhjemme helst have. MEN simpelthen bare hygge, film og masse slik. 

Lørdag havde jeg faktisk en plan om jeg skulle skrive lidt opgave, jeg er i gang med at afslutte mit kommunikation og formidlings fag, og Pug det glæder jeg mig godt nok til det er overstået nu. Mennn lørdagen blev til en rigtig hygge lørdag, film, sofahygge, cykelture, middagslur, risengrød og en masse tegninger, haha. Vi fik pakket trampolinen ned og ellers absolut ingenting. Sebastian fik en veninde på besøg til overnatning.

Søndag var jeg alene med drengene og Oliver fik en legekammerat på besøg, så jeg var simpelthen nødtil at tage mig i nakken mht. Opgave, det er ikke nemt med lille Victor om benene. Så min elskede mor kom til undsætning, så jeg fik arbejdet mig godt igennem opgaven, så nu kan jeg snart sætte det sidste punktum – ?næsten?, haha.

Nu går vi en uge i møde med julehyggefest, julefrokost og fødselsdag, travl men dejlig uge.

I ønskes alle sammen en fantastisk en af slagsen.

Dejlig aften alle sammen,

kys knus og kram camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med cykelsæde og cykelhjelm