Ferie, fødselsdag og operation

Vind i håret “Rockstar briller på”…..

IMG_1255

Indeholder Reklamelink

Endelig kan vi gøre det sammen, nemlig cykle.

Oliver og Sebastian cykler meget herhjemme og efter min gamle cykle blev ødelagt for godt 1 år siden, har jeg skulle tage tilløb til at få en ny cykel, specielt fordi jeg egentlig gerne vil bruge den mere, end bare en hyggetur i ny og næ.

Vi har virkelig lækre cykelstier, ruter heromkring os, og drengene elsker at cykle, så jeg var ikke i tvivl om jeg skulle have en ny, men hvilken?

Kender i det, barnet på cyklen, de øvrige børns tasker, du har også lige handlet ind, også skal man bestige ?bakketoppen? for at komme hjem?

Jep, jeg har prøvet det mange gange og ender derfor ALTID med at starte bilen. Derfor vidste jeg også valget af cykel, ikke var lige meget.

Jeg var sidste år ude og prøve en elcykel, og tænkte ?arghh, det smart, men til mig??, jeg har alligevel ikke fået tanken helt væk. Men elcykel, den gratis motion ved at cykle skal også være der.

Det der med at hente børn, handle og have Victor bagpå ? og bestige bjergtoppen, kunne jo blive en mulighed hvis der var lidt hjælp til at komme op af bakkerne.

Så jeg har kigget nettet tyndt og været ude og prøve nogle stykker, men nu er cyklen fundet og NETOP lige kommet hjem.

Valget faldt på en Brinckers Bretagne fra HelloRider. Valget endte netop med denne med hjælp fra HelloRider, som også netop nu har rigtig gode priser på netop Brinckers.

Jeg har fået mig en cykel, som passer helt perfekt ind til mine behov og alle mine børn, thi hi.

HOLD nu Bi? Det er helt fantastisk og fuld af overskud når jeg har nået toppen af bakken, jeg ELSKER min nye cykel. Jeg har kun nået nogle få ture med drengene, jeg mangler lige min cykelhjelm og barnesæde til Victor, så den rigtig kan komme i brug.

Jeg bruger ikke ?hjælpemotoren? hele tiden, men må ærlig indrømme, jeg kan forestille mig så snart Victor kommer bagpå, så bliver jeg meget glad for den hjælp.

Jeg tænker også muligheden for at cykle ind til centrum, ja sågar på job (jeg har ca. 20km), skal prøves af til Sommer.

Men når det er sagt, er det virkelig også vigtigt for mig at jeg rører mig, og man kan sige hjæpemotoren er god når jeg har Victor på, menn jeg går ind for gratis motion, så en god cykeltur med børnene, betyder jo træningen er “overstået”, så det er bestemt også min tankegang med min nye cykel.

Min Cykel, Brinckers Bretagne, har 8 gear og kom med fuld udstyrs pakke, altså med for og baglygter, kædeskærm, forsikrings godkendt ringlås og meget mere. Den er så fin og feminin, perfekt med det sorte look og brune, lidt retro håndtag og sæde, den passer perfekt til mig, en rigtig mor cykel.

Som sagt nu mangler jeg kun cykelhjelmen, som jeg skal ind og finde næste uge, nogen som kan anbefale en fin cykelhjelm?

Jeg var så heldig at få en GRATIS batteriopgradering på Brinckers Bretagne elcykel, da der typisk medfølger type400, men jeg fik opgraderet til en type600, som kan kører op til 210 km på en opladning.

Jeg var så heldig at jeg også kan give jer en rabatkode, så I også kan få den opgradering og dermed sparer du kr. 2600 på markedets bedste batteri til denne cykel. Brug rabatkoden Camilla25

 

I får lige en update så snart jeg har haft Victor bag på cyklen, det glæder jeg mig helt vildt til.

Fantastisk aften alle sammen,

Vind i håret, rockstar briller på, her kommer jeg på min elcykel!

Varme knus fra Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie, fødselsdag og operation