Ferie, fødselsdag og operation – Camilla Framnes
Skærmtid? Eller ikke?

Ferie, fødselsdag og operation

image1

Wauw der sket meget den sidste tid også alligevel ingenting. Netop fordi jeg ikke har kunne gøre en skid. Det hårdt at være linket til sengen/sofaen og ikke har kunne gøre meget andet end at sluge den ene serie efter den anden, ?det er ALDRIG sket før?, men jeg klarede det, haha.

Efter jeg genoptog jobbet, synes jeg egentlig at tiden og helligprocessen er gået meget nemmere og hurtigere.

Jeg har jo egentlig bare været sindsyg heldig med jeg har et job, som kræver jeg sidder stille foran en computer og ingen tunge løft. Nu er såret næsten helet og jeg er helt gående igen og tæller ned med hastige skridt, til jeg kan genoptage træningen.

Efterårsferie

Ihh jeg har været så heldig at jeg har kunne holde lidt fri sammen med drengene, og netop det har jeg virkelig haft brug for efter operationen. Men det var også med lidt nervøse tanker, fordi det er første gang siden operationen jeg har været alene med alle drengene ?for ikke ar glemme jeg stadig kun må løfte 2 kg?.

Jeg har virkelig været kreativ, så en stige ved Victors seng, har har kunne kravle op ad, for at komme ned i sin seng. Når han skulle ned, har en skammel i sengen kunne gøre ham højere, og dermed kunne svinge sig over på stien, også ned.

Alt bleskift osv. Har foregået på gulvet, så det ikke krævede nogle løft. Det har gået over alt forventning.

Vi var i sommerhus, først 2 dage sammen med en veninde og hendes børn, hvor kun det var Sebastian og Oliver der var med, det blevet en fast tradition næsten, fordi de enkelte dage hvor det kun er de store børn det handler om, giver virkelig alverden og en uvurderlig kvalitets tid på deres primisser.

Nye minder, nyt sommerhus

Derefter tog vi (Victor, Oliver og Sebastian og jeg) videre i sommerhus sammen med min søster og hendes familie.

Mine forældre (mor og stedfar) har købt sommerhus, det simpelthen helt fantastisk, det smukkeste, fine, hyggeligste sommerhus, med plads til hele banden. Som jeg siger ?vi har købt sommerhus? haha, mine forældre er ikke helt enige i det er ?vi?.

Men vi glæder os til mange dejlige fremtidige minder sammen med mine forældre i deres nye hus, Wee. ?Ja altså Hvis jeg får lov at komme igen, alene?. Det lykkes mig at sætte ild til en dyne.

Ildebrand 

I skal lige have historien. Oliver, Victor og jeg sover sammen på et værelse, og Victor vågner virkelig ?før fanden får sko på?. Victor siger ?godmorgen mor?, jeg siger halvt i søvne, ?nej, godnat skat? – det skulle jeg aldrig have sagt, han sætter i er skrig og hans indre ur ?trods mørket? har fortalt ham det er morgen.

Jeg tænder lampen på sengen og ligger dynerne op mod væggen, så vi kunne ligge og se tegnefilm på telefonen, for ikke at vække alle andre i huset.

Mennn pludselig begynder der at lugte helt vildt, og jeg spørger Oliver ?har du tændt på el radiatoren?? Hvortil han svarer nej, men pludselig råber ? mor der brænder bag dig? – jeg springer ud af sengen, og rigtig nok der er gløder og det ryger helt vildt. Jeg forstår ingenting, og får fjernet dynen og kan konstaterer det er lampen der har sat ild i dynen, fordi jeg har kommet til at ligge dynen over lampen, ?idiot altså?.

Ja jeg skriger og løber ud i køkkenet for at finde vand, men jeg kan slet ikke samle mig så jeg løber nærmest rundt i ring i mørket og pludselig tænder lyset udenfor – også løber jeg tilbage på værelset fordi, at jeg var ved at skide grønne grise, ?armen seriøst?, der ryger stadig inde i værelset og løber tilbage efter vand og får slukket det hele.

Resten af huset vågner selvfølgelig af mig der render rundt og skriger og fordi der stinker langt væk af røg. Heldigvis skete der ikke mere, men tænkt engang, mig som pludselig bliver så forvirret i hovedet og ikke kan finde hoved eller hale i noget. Det skræmmende, for det er jo helst ikke sådan man skal reagere når sådan noget sker, men ja heldigvis var det ikke værre.

Men alt i alt en fantastisk ferie, med hygge, kvalitets tid børnene.

Fødselsdag

Jeg rundende de lyv og tyve i august, og endelig er tiden blev tiden til at fejre fødselsdagen, alle de tætteste var inviteret til et brag af en fest, ville egentlig gerne have delt meget mere med jer, men WAUW hvor har det været nogle hektiske måneder, nu synes der at være faldet mere ro over det hele, ENDELIG. Lige lidt stemningsbilleder derfra, som selvfølgelig blev et brag af en fest til den lyse morgen.

Jeg blev simpelthen så overvældet af gaver, taler og masse tårer, jeg er simpelthen så beæret over at have så mange fantastiske mennesker omkring mig.

Jep – disse billeder fik jeg tilsendt dagen efter, det siger lidt om vi havde det sjovt, haha. “På grænsen til pinligt, men her får i dem lige” haha. “Jep jeg fik rundt sådan i mine sko, åbenbart” haha.

 

Fantastisk Søndag alle sammen,

Masse knus og kram fra camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skærmtid? Eller ikke?