Skærmtid? Eller ikke? – Camilla Framnes
12 dage efter maveskinsoperation

Skærmtid? Eller ikke?

Kan i huske jeg delte en masse om vores camping tur i sommers,  ellers kan i læse den her, i aften kan i så se med fra vores sommerferie kl. 20 på kanal 4.

Det var en dejlig at opleve campinglivet igen, med en masse hygge.

Det egentlig første gang jeg har sat ord på mit gøren i forhold til billeder, blog og skærm tid i det hele taget, ikke at det er det aftens afsnit handler om, men det emne synes jeg lige jeg vil berører. Dog sagde jeg ikke meget mere end jeg ikke kan undvære det, haha.

Vi har haft det oppe at vende  herhjemme i forhold til skærmtid osv. Vi har vel en lille form for “skærm politik” herhjemme, men tror den er ret “let” i forhold til andre hjem måske.

Når vi kommer hjem fra job, skole osv. Så er der slukket for alt hvad hedder spil på computer, PlayStation, telefoner osv.  ( inkl. Mor, i det omfang jeg kan) med det mener jeg at der kan være noget arbejde / aftaler / samarbejder som jeg naturligvis må tage mig af. Men fjernsyn er der plads til, mest af alt fordi der kører tegnefilm eller sådan noget mens vi leger. Victor specielt er meget træt når han kommer hjem, så der trænger man også lige til bare at sidde. Men ellers skal det stort set altid, være blog, skærmtid være efter aftensmaden. I weekenderne er det lidt mere løst og tager det lidt som det kommer.

Lidt tanker, men hvordan er det hjemme hos jer?

Jeg tænker så længe skærmen tiden ikke overtager lysten for at være sammen med resten af familien, så jeg ikke bekymret.

Jeg tænker meget over hvad og hvordan jeg er med min telefon, tager jeg mange billeder – ja, bruger jeg min telefon meget – ja, men jeg tænker også meget over jeg gør det, og JA – og lige præcis det, tror jeg er vigtigt.

Burde jeg være bekymret – har jeg været bekymret, JA. Men mest af alt fordi børn i dag er sammen / leger sammen online, og ikke ude i haven, eller hænger ud ved brugsen som jeg gjorde, da jeg var barn.

Så der mig som jo er (rollemodel – for mine børn) og som er storforbruger af sociale medier, blog, billeder osv. Hmmm!!

Vil egentlig gerne hører hvordan det er hjemme hos jer?

Tankemylder…….

Varme knus fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 dage efter maveskinsoperation