12 dage efter maveskinsoperation – Camilla Framnes
shit jeg er nervøs

12 dage efter maveskinsoperation

IMG_6934

Indeholder reklamelinks

Nu er det 12 dage siden jeg fik min maveskinsoperation hos Nygart privathospital.

HOLD NU FAST 750 gram hud blev fjernet. Det var mere end de først havde troet, det er simpelthen vildt.

Alt gik fuldstændig perfekt og vågnede op og var bare ovenud glad og lykkelig. Kirurgen Jesper Trillingsgaard kom ind lige efter maveskinsoperationen og kunne fortælle alt var gået så godt.

Jeg havde 2 dræn ud fra maven det første døgn, og heldigvis kunne de blive fjernet allerede dagen efter inden jeg blev udskrevet, et døgn efter.


Vi havde lejet en lejlighed i København, som vi var i en nat mere inden vi tog hjem til Aalborg igen. Der var for min skyld, jeg havde det bedst med at være i nærheden at nygart de første dage efter operationen.

Min mor havde børnene derhjemme og var bare smide god. Turen hjem fra København gik over alt forventning, og vi var hurtig hjemme, jeg sov heldigvis meget af turen hjem.

De sidste dage har jeg brugt lige præcis 1 sted, nemlig på sofaen….. MEN hvor vildt er det lige , Jeg har fået den fineste velfungerende genefri navle og den fineste flade mave, jeg er så lykkelig.
Men…… “Tiden flyver afsted” ville jeg nok ønske jeg kunne sige, men at ligge her på sofaen og ikke rigtig kunne noget, er bare ganske enkelt, kedeligt.

Se lige…..

Idag har jeg været ved Nygart privathospital i Århus, sammen med min mor for at få fjernet stingene.
Alt ser ud som det skal og jeg heler fint.

Jeg har været lidt nervøs Idag for at få fjernet sting “mærkelig, men sandt”. Nok mest af alt fordi jeg troede der var mange sting, men faktisk var det kun ca. 6 udvendige, resten af stingene er indvendig og forsvinder af sig selv, så det var virkelig hurtig overstået.

Billederne er ikke for sarte sjæle, men er det ikke blevet fint?

 

Jeg er simpelthen så glad for resultatet og glæder mig som en gal til hævelsen er aftaget og jeg for alvor kan nyde det flotte resultat.

Jeg ligger stadigvæk på ryggen, nærmest siddende og sover. Jeg har 2 puder i ryggen, 2 puder under knæene, så der ikke er spændinger i såret. Det fungerer egentlig fint, det hårdeste er faktisk ryggen, fordi jeg ikke kan rejse mig op ordentlig.

Men jeg fik et tip fra en sød følger på min Instagram @cframnes, om at tage en lille skammel med i bilen for at løfte benene, det tip giver jeg lige videre her, fordi det afhjælper også rigtig godt for spændinger. 

Jeg glæder mig til at være på den anden side af de her dage, og jeg igen kan løfte lege og tosse rundt med børnene.
Den del er lidt følelsesmæssig hård for mig, men det var ventet. Når ikke jeg bare kan løfte Victor op og lege andet end liggende fra sofaen, så begynder det at gøre lidt ondt i mit moderhjerte, men fortæller mig selv HELE TIDEN, at jeg kommer endnu stærkere tilbage til endnu mere sjov, leg og ballade, det trøster mig lidt.

Heldigt for de store drenge, bliver der set masse tegnefilm i stuen, og de ved hvor deres mor er HELE tiden, haha. De nyder egentlig bare at hygge og slappe af med mig på sofaen.

Min skide overseje mand, gør det til UG han får hele familien til at hænge sammen, og jeg ved han synes det er hårdt, men han gør det simpelthen så godt. Jeg kunne på ingen måder have gjort dette her, uden hans accept og han store arbejde, så jeg skylder ham en masse ekstra omsorg så snart jeg er på benene igen.

Tilbage er der bare endnu mere afslapning til mor her, så jeg kan bruge alt den sidste energi på restitution, så jet slutter med det flotteste resultat efter mine maveplastik, fjernelse af løst maveskin og ny navle.

Fantastisk aften til jer,

Varme hilsner fra

Camilla

Hvis du vil læse mere om denne operation jeg har fået lavet, kan du læse her. Du kan også tilmelde dig nygart nyhedsmail her.

3 kommentarer

 • Birgitte

  Tillykke med dit nye fine maveskind. Det ser virkelig flot ud. Pøj, pøj med helingen din super lækre sild

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hvor er det flot ☺️❤️ Du fik også syet mavemusklerne sammen, ikke? Havde du nogle symptomer på at dine mavemuskler var delt inden operationen.
  Jeg er selv lige blevet opmærksom på at jeg muligvis har delte mavemuskler efter 4 graviditeter. Har kæmpet meget med min krop siden 1. Graviditet… Er spændt på at høre mere om dit resultat når du er helt ovenpå igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Ih hvor er det fint! Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

shit jeg er nervøs