Lyv og tyve

shit jeg er nervøs

image1

Indeholder Reklamelinks.

Nedtællingen er for alvor gået i gang, for nu varer det ikke længe inden jeg skal under kniven.

Jeg har tidligere fortalt jer om mit navle problem, grundet mit vægttab har jeg en del løs hud på maven som går ned og lukker min navle til med hud, og dermed en navle som ikke kan “ånde”.

Det har givet mig rigtig mange problemer med navlen, infektioner i tide og utide, utallige lægebesøg, og som til sidst sagde “det eneste som kan afhjælpe mit problem er et kirurgisk indgreb”. Jeg blev for langtiden siden efterhånden, henvist til det offentlige i forhold til min navle.

Som i øvrigt har foraget rigtig mange, “at jeg prøvede det offentlige” – jeg havde i første omgang aldrig troet jeg skulle under kniven hvad angår min mave i forhold til de problemer jeg har, men lægen henvidste mig med henblik på at det kunne gå den vej, altså igennem det offentlige, når jeg har de problemer jeg har –  så jeg har været så forundret og ked over de mange negative kommentarer jeg har fået vedrørende dette. Nå lige en tanke…..

Men efter lang lang ventetid fik jeg et meget trist svar, at man vurderede udfra “et hæng” altså mit maveskin, at der skulle være 3 cm hæng for at komme i betrækning, og jeg havde 2,5 cm.

Jeg blev simpelthen så ked af det, men i den lange ventetid havde vi haft mange snakke herhjemme omkring operationen, og blev endnu  mere sikker på at jeg skulle have den operation uanset hvad svaret ville være.

Jeg var ikke et sekund i tvivl om hvem jeg så skulle ringe til, så nærmest samme dag som jeg fik svaret fra sygehuset bestilte jeg tid hos “min” kirurg, Jesper Trillingsgaard, som var ham der opererede mine bryster for over et år siden. Jeg var til forundersøgelse og jeg var helt sikker på hvad jeg ville, og bestilte derfor tid til operation hos Nygart.

OG den tid er nærmest nu………. Jeg er i gang med alle de sidste gøremål inden jeg ved jeg skal være handicappet i et godt stykke tid, og når man nu kan planlægge det så prøver jeg at få gjort en masse inden dagen er.

Jeg må sige nervøsiteten er for alvor har indfundet sig, shit jeg er nervøs, men samtidig glæder jeg mig helt vildt, det bliver simpelthen fantastisk endelig at få fjernet mit navle problem, og ovenikøbet med en stor bonus, nemlig en flad mave, det er jo win win.

Det har krævet meget planlægning, ikke mindst fordi vi skal til København nogle dage  hvor operationen skal foregå. Det har jo naturligvis krævet børnepasning i de dage, så er der de første dage som kræver ekstra hjælp, det passer med det er op til en weekend, dernæst er der lige alt det huslige, som jo af gode grunde kommer til at kræve en masse af Kevin.

Jeg har derfor gjort hvad jeg kan, i forhold til de ting jeg plejer at gøre, som f.eks. rengørings hjælp. Jeg har ringet efter en happy helper, som tilbyder rengørings hjælp, noget jeg egentlig længe har talt om, men nu er det et helt perfekt tidspunkt, så idag har vi haft søde Anna på besøg for første gang, og jeg er allerede fuldstændig vild med det.

Nu mangler jeg blot en masse skriv til min bog som jeg skal have færdig, så det bliver en travl uge, weekend, efter børnenes sengetid, for jeg synes også lige jeg skal lave alt med børnene de her dage, fordi jeg ved jeg skal være sengeliggende i noget tid.

Men tilbage er bare at sige, jeg er så klar, spændt og nervøs på samme tid, og heldigvis har jeg verdens dejligste familie omkring mig som støtter og hjælper til den næste tid.

I morgen på kl. 20 kanal 4 kan i komme med til forundersøgelse hos Nygart, hvor Jesper Trillingsgaard går lidt mere i detaljer om hvad det er de egentlig gør under operationen, det simpelthen vildt – og lidt klamt, haha.

Varme hilsner fra Camilla

psst…. Hvis du vil vide mere om denne operation jeg skal have lavet hos Nygart kan du læse dette her.

Du kan tilmelde dig Nygarts nyhedsbrev her, derudover kan du følge med på snapchat (nygartsnap).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyv og tyve