Af hjertet undskyld

Lyv og tyve

WAUW først vil jeg virkelig sige et kæmpe tak til alle de overvældende mange lykønskninger jeg har fået, det varmer virkelig. Jeg har læst hver og en TUSIND mange TAK!

Det var en underlig dag på mange måder, både fordi 30 ikke ligefrem er noget jeg har glædet mig til, men det har også været en hektisk tid, med sygdom på skrift herhjemme, nåhh ja og ovenpå fødselsdag for hele Sebastians klasse – som i øvrigt gik rigtig godt.

Jeg skulle ikke rigtig noget specielt på min fødselsdag, men det var der en masse dejlige mennesker som havde en anden mening om, for jeg blev simpelthen forkælet med besøg af de bedste mennesker, med gaver, blomster, hygge og kage. Jeg har virkelig de bedste mennesker omkring mig – ja faktisk allerede fra morgenstunden fik jeg en varm overraskelse, en veninde og hendes skønne datter havde været oppe hos mig om aftenen før og pyntet ude foran. BARE TAK altså.

Jeg bliver simpelthen så rørt over alle de mennesker jeg har omkring mig, hverdagen flyver afsted og man har ikke altid så ofte tid til at se alle, og trods vi alle har travlt så har i alle (i ved hvem i er) formået at give mig en helt speciel dag, TAK.

Det var slet ikke så hårdt at blive lyv og tyve alligevel, og jeg har en fest som ligger ud i fremtiden, så der skal fejres med manerer.

Jeg fik den flottede ring af Kevin og børnene, en ring jeg engang sagde “den ønsker jeg mig i 50 års” fordi så var der tid til at sparer op, men jeg SE LIGE…. Jeg føler mig så heldig, ihh.

Vi kæmper stadigvæk med Oliver herhjemme som er syg på 9 dag, med opkast, maveonde, hoste og feber, ENDELIG ser det ud til det er i bedring, men shit for en omgang. Så minus søvn for mutter her, og jeg endte også med at overgive mig til sygdom, maveonde og feber. Min mave er vist ved at være okay igen, men holder mig lige tæt på wcet idag, ARGHH.

Det har været en lidt stressede uge med alt det sygdom, og vi kæmper os friske til denne weekend, for vi drager nemilig mod Herning, til Marcus og Martinus koncert. Den længe ventet koncert, vi købte billetterne til for tusind år siden, og SHIT vi så klar, så ALT sygdom forlad os tak.

Trøjerne blev hentet igår til børnene, og nu mangler vi kun Amalie og hendes skønne mor Christinna kommer, som vi skal afsted med. Så ja Amalie har sin mor med på weekend denne weekend, og vi glæder os.

Det kan ikke beskrives med ord hvor taknemlig jeg er for det forhold, og jeg tror jeg glæder mindst ligeså meget som børnene til den koncert. haha.

I ønskes alle sammen en fantastisk weekend,

kys knus og mange kram fra Camilla

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Af hjertet undskyld