Endelig mødet med blogly pigerne!

Af hjertet undskyld

image1 (26)

Jeg prøver virkelig at følge med, men det er så svært.

Jeg føler simpelthen bare jeg er nødtil at skrive undskyld, fordi det er ikke fordi jeg vil være en kæmpe lort, træls eller ligeglad, for det er det sidste jeg er.

Men jeg når simpelthen aldrig igennem mine kommentarer, hverken her på min blog, intragram eller facebook – ALLE de ufattelige dejlige varme beskeder, opsøgende beskeder, gode råd fra, søgen om gode råd, i det hele taget ALLE jeres dejlige beskeder, jeg prøver at sætte mig engang imellem at læse og svarer, men kommer aldrig igennem dem.

Det jeg egentlig vil sige med dette blog indlæg er at jeg SÅ gerne ville give et svar,  et STORT TAK med på vejen til alle, men må erkende et fuldtidsarbejde på kontor, blog ved siden af, kogebogs skrivning, vægttabs rejse, foredrag OG ikke at glemme min dejlige familie, så når jeg simpelthen ikke den del.

DEN dag tror jeg på nok skal komme, så indtil da håber jeg i kan bærer over med mig, og jeg prøver at svarer så mange jeg kan.

Jeg kommer snart med en blog omkring kampgejsten, motion og mad – der er flere af jer der har spurgt til det, så den kommer søndag.

I skal vide hver og en, I er med til at give mig kampgejst til at fortsætte med at kæmpe og motiverer med blandt andet min vægttabs rejse – Så tak for det. Det er så dejligt at vide man ikke er alene om at kæmpe.

TAK til jer, og i ønskes alle en fantastisk weekend.

Varme weekend knus fra Camilla

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig mødet med blogly pigerne!