Forelskede han sig mon i friluftslivet? – Camilla Framnes
Jordskælv i nat

Forelskede han sig mon i friluftslivet?

IMG_1695

Sponsoreret af Hobby Danmark

Hverdagen er startet igen efter en helt igennem fantastisk sommerferie, dog føler jeg nærmest allerede jeg godt kunne bruge et par uger igen, haha – Kender i det?

Jeg har slet ikke fået fortalt om vores eventyr som vi har været på, her i sommerferien med børnene, så den får i her.

Jeg har talt længe om camping herhjemme og endelig fik jeg Kevin lokket med på camping ferie i år. Jeg har været noget nervøs og samtidig glædet mig vanvittig meget, ?for hvad vil han synes??

Campingeventyret er min drøm, og jeg har længe ville opleve det sammen med hele familien og i år blev det eventyr rullet ud. Jeg har ikke camperet som barn, men har prøvet campinglivet som voksen, og forelskede mig hurtig i det.

Jeg synes det er fedt, at det at man kan flytte ?sit hus?, forskellige steder, hvad enten det er natur, vand, lækker campingplads man søger, ja sågar et andet land, så kan man bare gøre det.

Den stemning, atmosfærer som er på en campingplads er virkelig magisk. Uanset hvad, hvor man kommer fra og hvad man forbinder med afslapning, ferie, så kan camping bare det hele.

Det får mig fuldstændig ned i gear, det er for mig afslapning, leg, hygge og nærvær på allerhøjeste plan med familien. Jeg vokser nok aldrig fra mit indre legebarn, så for os er det også vigtigt det er en campingplads hvor der sker noget og vi kan slippe det indre legebarn løs.

Det må siges Feddet Strand Camping som ligger på Sjælland, fik indfriet alle familiens behov og mere til.

Ja, og jeg skal da også lige understrege at de også kunne redde vores familie fra en overnatning i bilen. Vi startede nemlig ferien med at være i super god tid, rettere sagt FOR god tid. Jeps, ?mor her har sørme ikke læst papirerne ordentlig?, så jeg havde pakket bilen med hele familien og kørt til Sjælland en dag for tidlig, for vi havde nemlig først vores campingvogn dagen efter, OHHH SHIT. ?Det sker så bare ikke?, jo der skal åbenbart altid lige være lidt ekstra spænding i min sommerferie. Men heldigvis kunne vi smile, med det mener jeg nok mest mig, vi var så heldig at de kunne klare en overnatning i et luksustelt, men jeg kigger på Kevin og venter spændt på hans reaktion, TELT? Til min store overraskelse, og måske endda hans egen siger han ?jamen så har vi da også prøvet det?, SÅDAN det er min mand det der.

Det var et fint telt, med senge og dyner og hverken Kevin, Victor eller Amalie havde prøvet det før, ?vildt mærkeligt? – teltture er jeg og mine børn opvokset med, haha. Men alt gik så fint, dog vågnede Victor meget tidlig pga. af lyset.Teltturen blev lige ekstra god for Kevin, med øl og fodbold, så klarede han det vist lige, haha.

Dagen efter fik vi vores Campingvogn, ? for det var jo så åbenbart den rigtige dag vi skulle være kommet? ups. Det var på alle måder fantastisk, og det var virkelig en lækker campingvogn, der manglede virkelig intet. Jeg var meget opmærksom på hvad Kevin synes, og sugede alle indtryk fra Kevin – ?hvad var hans reaktion?. Han synes det var så luksus, så vi kom godt fra start.

Jeg elsker konceptet med at man kan leje en campingvogn, prøve det af, inden man måske en dag overvejer selv at købe en vogn, eller bare har muligheden for også at camperer. Det var virkelig en gennemført lækker vogn vi havde, se den lige Hobby De Luxe Edition 560KFMe , 

  

Igen blev jeg mindet om, hvor fantastisk camping er, friheden, friluftslivet ?dog på en lidt mere luksus måde?, det er fantastisk.

Det helt klart vigtigt for mig/os, at der er plads i en campingvogn, ikke mindst fordi vi er en stor familie, men også fordi i det danske land er der ingen vejr garanti, også er det jo fedt også at kan være i vognen alle sammen.

Ej hvo har vi bare hygget, lysten til at spille kortspil, tage sammen på legepladsen, gåture til vandet, fælles om opvasken, lange dybe snakke ved bordet, for TID ? det er der masserer af, det er bare afslapning.

Børnene legede udenfor, Sebastian og Amalie fandt hurtige nye lege kammerater. Der var jo legepladser over det hele, men meget små mellemrum hvor børnene selv kunne gå over at lege, mens vi kunne få en slapper i campingvognen, nyde en kop kaffe, eller lave mad i mens, ALT hvad man lige synes ? ?JA, altså hvis vores krudtugle sov? haha.

Vi var også på en campingplads Feddet Strand Camping, som jo også må siges at være et sted, der rummer alle aldre ? og en familie som vores. Vi har børn fra 2 til 11 år, og der var noget for dem alle. Udover badeland, legeland, legepladser, strand, skov, løberuter, hoppeborg, junglesti, dyreplads, live-musik ? så var der program hver eneste dag, hvor børnene kunne komme på bage kursus (som i øvrigt var en kæmpe hit), kreativ værksted, ansigts maling, børne diskotek om aften og meget mere ? der var virkelig noget af ALT.

En af dagene kørte vi i Bonbonland, som ikke lå så langt fra campingpladsen, det  var et hit, lige lidt stemningsbilleder derfra.

 

Vi havde en fantastisk ferie, med den afslapning ?som man nu kan når man har små børn?, som vi havde brug for. Jeg har fået sået nogle frø hos Kevin hvad angår campinglivet, og glæder mig til vi kan komme på camping igen.

Uanset hvilke baggrund man har, hvilke familie man er, om det er aktivferie, ren afslapningsferie, så kan camping det hele, det er bare et spørgsmål at strikke det sammen, så det passer netop ind i sin egen familie ? Det er FERIE!

Dejlig aften alle sammen,

psst…. spændende at se hvad ferieformen bliver næste år!

Campingkram fra Camilla

 

 

1 kommentar

 • Michella

  Jeg har tilbragt mange af mine sommerferie på en camping plads i Sønderjylland. (Krus å camping)
  Feddet kender jeg godt, lækre camping plads! <3

  Min mand har altid hadet camping livet, og jeg tænkte bare "Øv det bliver ikke os som oplever det sammen" – Men hans forældre har lagt sig i Nordjylland hvor vi alle bor. (Hvalpsund) ikke bare byen er mega flot, men også pladsen! <3 <3
  Nu har min mand besluttet vi skal have os en campingvogn! YES!!! 😀

  Så da jeg læste om jeres ferie, er det tommel up for mig. For hvor er det fedt når ens mand virkelig mærker hvordan camping livet er… Hverdagen er gemt i skuffen derhjemme og livet nydes.. Men dejlig at læse i har haft en dag sommerferie! 🙂
  Glæder mig til at høre mere..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordskælv i nat