Tur på vandet

Jordskælv i nat

Sikke en nat, vi vågnede begge ca. Ved 2 tiden i nat, ved ALT i hele værelset rystede og bevægende sig.

Jeg fattede intet, Kevin rykkede mig op og Victor op af sengen – og sagde vi skulle ud. Jeg forstod intet af hvad der skete, og For sagt til Kevin “ring lige til roomservice, og spørg hvad det sker?” – hvortil Kevin får
Sagt et eller andet med jordskælv, også blev jeg for alvor bange.

Vi hoppede i de første klude vi lige kunne finde og gik mod receptionen. Man kunne høre folk snakkede på værelserne men vi var de eneste der var på vej for at spørge om alt var ok.

Nede i receptionen ringede alle telefonerne, og personalet sagde “alt okay, alt okay”, flere af hotellets gæster kom frem, nogle mere bange end andre – personalet sagde ikke mere, og sikkert også fordi, det er normalt her, med et jordskælv i ny og næ.

lysekronerne svingede fra side til side, og vi beslutter os for at gå ud igen – også var skælvet stoppet igen. HOLD kæft jeg var bange, og Kevin det samme – og tænkte efterskælv, og Kevin siger ” hvis du mærker det mindste igen, så løber du ud at hotellet jeg skal nok tage Victor”. Så kunne jeg på ingen måde finde ro.

Langt om længe faldt vi i søvn igen, og der kom heldigvis ikke mere, sikke en grim oplevelse, hvor der heldigvis ikke skete mere end rystelser.

Men det kunne vi læse at der desværre var andre som ikke slap så let, hvor skælvet var opstået, det er virkelig frygtelig.

Vi slap med skrækken og vi vil nu tage bussen mod lufthavnen og hjem til det danske land igen!

De bedste tanker til de berørte,

Mange hilsner fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tur på vandet