Sommerhilsen

“Seriøst passet ligger derhjemme”

Dagene flyver afsted – men må sige savnet vokser også – shit jeg savner resten af flokken.

Og ikke nok med det ramte krisen, min helt vildt dårlige samvittighed, JA alt.

Jeg bliver ringet op her på Rhodos af Sebastians farmor, som står at skal ind i Italien – og spørger hvor jeg har lagt Sebastians pas? – på et split sekund taber jeg pusten, jordforbindelsen, tårerne triller ned af kinderne – Og jeg får rystet ud,
“Fuck, det ligger hjemme i køkkenskabet”.
Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre af mig selv, og begynder straks at panikke, og fortælle mig selv hvor Ufattelig dum jeg er, hvordan kan det ske? ” jeg havde jo pakket det, eller ihvertfald lagt det frem” åhhhh – Og her sidder jeg på ferie og har måske ødelagt ferien for Sebastian”, jeg kan nærmest ikke være i mig selv af bare kvalme, skyldsfølelse.

Farmoren siger i telefonen “jeg håber godt nok ikke de spørger efter pas”. Til alles held var der ingen der spurgte efter pas, og fasteren tog flyver næste morgen(som altså hele tiden har været planlagt), så vores alt for skønne genbo og min over dejlige bonus mor Sanne, fik hentet pas, gul og blå sygesikring og bragt til fasteren, som kunne tage det med ned til dem! Pyh….. en eller anden deroppe holdt hånden over mig – og HELDIGVIS havde det ingen betydning for Sebastian og hans fars familie, mennn følelsen har bare stadig ikke forladt min mave, har stadig helt dårlig mave ovenpå den oplevelse, pludselig enorm kvalme, ALDRIG har jeg prøvet noget lignende.

Men efter alt havde lagt sig, og jeg var kommet mig, kunne vi hygge igen.

Vi tog en tur til Rhodos by igår, mega hyggeligt og vi fik købt flere gaver med hjem til oliver, Sebastian og Amalie – “tror snart vi skal købe ekstra bagage med hjem” haha.

Vi havde lejet en fin lille dyt som vi kørte rundt i hele dagen – ( dog kun uden tag i 10 min / ikke børnevenligt i solen).

Rhodos er lækkert virkelig lækkert, men vi gælder vi os til at komme på ferie med resten af banden – og hvis savnet var stort før, så det KÆMPE NU!

Restaurant besøg hver aften er fantastisk at gøre sig klar til, dog mindre hyggeligt at komme afsted til, Victor er træt med træt
På, ved spisetid og tror ikke vi endnu har siddet sammen og spist, haha ” charmen ved at være småbørn familie”, så vores dates (med Victor vel og mærket, rigtig mange har spurgt, “hvor gør I af Victor?” Han er selvfølgelig med os) bliver ikke så romantiske som vi kunne ønske, thi hi.

Nu står den på endnu mere solbadning, badning, sjov og ballade.

Fantastisk dag alle sammen

Kys knus og kram fra Camilla

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerhilsen