Sommerhilsen – Camilla Framnes
Så skal der pakkes

Sommerhilsen

Wauw det er jo bare helt fantastisk – og sindssygt varmt.
Det er virkelig sommer sol og “afslapning”, Ja den afslapning som man nu kan have når man har et barn med på 2 år.

Som i øvrigt har krudt i måsen og som må drikke juice nærmest alt – bare han drikker her i varmen, så han er ikke slasket eller doven her i varmen, tværtimod.

Vi har ca. 33 grader, vågner til 27 hver morgen, mmmm – det er helt fantastisk, men solbadning, det orker man faktisk kun 10 min af gangen også skal man i poolen igen, for så varmt er der faktisk.

Der burde være garanti for lidt kulør inden vi kommer hjem til dk igen.

Vi skiftevis til at tage Victor –
Men til mit held gider Kevin ikke solbade, han vil hellere gå rundt, og der kan han have Victor med så han kan bruge lidt krudt – weee i love it, så jeg kan solbade mens de er på opdagelsesrejse.

Victor har ikke fået så meget som en solbrun Plet, jeg er så mega bange for hans hud og røde hår, kan det mon klare det? Han har fakta 50+ på og smøre nok ca. En gang i timen, også har han en heldragt badedragt på – så han er vist dækket ind.

Men shit jeg føler mig udfordret, Victor prøver for vildt grænser af, og jeg kan mærker jeg prøvede forkert taktik af, og gjorde alt for han var tilfreds vi har jo kun ham med, – JA i know, mor til 3 jeg burde havde fuldstændig kontrol, NOT. Den lille bandit tester mig af fuldstændig aldeles af, og ja jeg vælger mine kæmpe, men tror jeg /vi er nødtil at vælge alle kampe her. Kender i det?

måske det fordi han er vant til masse leg og fart- larm fra resten af børneflokken, måske er mor og far mega kedelig? Hahaha, jeg tror det er det.

Men alt i alt er det helt
Fantastisk, savner resten af flokken og har allerede købt de første gaver til dem, hihi.

Fantastisk dag alle sammen

Kys knus og plask fra Rhodos

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så skal der pakkes