Så er ferien officielt i gang – Camilla Framnes
3 af mine lækre mænd

Så er ferien officielt i gang

Det helt fantastisk, og HVOR har jeg glædet mig.

En lang sommerferie i vente og den er netop taget hul på i dag.

Vi har rigtig mange planer for sommeren, men jeg fik en impulsiv ide sidst i sidste uge, og nu er Oliver, Sebastian og Jeg landet på camping i telt, på Jambo Feriepark, som kun ligger ca. 50 km fra Aalborg –  ?JA i telt i hørte rigtigt?, men den fik jeg altså ikke Kevin med på, “han synes jeg er sindsyg” haha.

Men 3 overnatninger i telt, hvoraf vi allerede har haft 2 overnatninger, vejret er med os og drengene og jeg storhygger.

( Rigtig mange har spurgt til teltet – teltet er et Hayling 4 air Pro med solsejl og front Vestbule, det kan købes her).

Den kvalitets tid kan ikke beskrives, og hvor har den været længe ventet, det havde vi vist brug for os 3. Vi får brugt en masse krudt, spillet badminton, trampolin, indendørs og udendørs legeland, poolen, minigolf, det fantastisk.

Kevin og Victor har været her både lørdag og søndag og leget, hygget og ellers har vi været alene her i teltet.

Camping kan bare noget, det er afslapning, hygge og masse aktivitet, det fantastisk ? og jeg bliver ved med at overraske mig selv, jeg griller helt slev, fikser maden, teltet, ALT ? totalt SEJ mor her. Hihihi

Det er et par dejlige dage at have på alene hånd med dem, det er så sjældent det kan lade sig gøre, og på torsdag drager de afsted til deres respektive forældre på ferie i 2 uger.

Den kvalitets tid er ALT værd at få, og tiden flyver afsted og de bliver bare så store så hurtig, og der jo ingen tvivl om i hverdagene fylder Victor meget, han er jo lille og kræver meget mere af mor og far ? og sådan skal det jo være.

Nu skal den sidste dag nydes inden vi drager hjem mod Aalborg igen også for at få taskerne pakket om til næste udflugt.

Kevin, Victor og Jeg rejser ganske snart til Rhodos, mens drengene er hos deres fædre på ferie ? og det glæder jeg mig også helt vildt til, kvalitetstid med dem og ja bryllupsrejse med min mand.

Om et par uger står den på Lalandia 3 dage med efterfuldt camping????????? JA camping med hele familien ? dog ikke i telt, men en anden form for camping som jeg håber Kevin kommer til at elske.

JEG må nok  indrømme jeg savner dem derhjemme, så det bliver godt at komme hjem igen til dem i morgen.

Fantastisk dag alle sammen,

Mange varme teltknus fra Camilla

1 kommentar

  • Conny

    Det lyder simpelthen for hyggeligt..
    Så hyggeligt at jeg faktisk kunne tænke mig at prøve en telt tur af med familien

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 af mine lækre mænd