3 af mine lækre mænd – Camilla Framnes
Alting har en første gang

3 af mine lækre mænd

 

Sponsoreret indlæg

IMG_6446

Det er ofte mig herhjemme der sørger for at købe sko, og oftes fordi jeg synes det er mega hyggeligt –  og stor nyder der også bliver sat pris på det “det er jo win win”.

Nogen gange er jeg heldig og andre gange er jeg bare slet ikke heldig, nu hvor Oliver og Sebastian også har stor mening om hvad og hvilke ting de har på. Det synes jeg i øvrigt er dejligt, men det gør indkøbene lidt svære for mor her, haha.

Men når man rammer rigtig, så skal jeg lige komme i tanke om jeg har 2 overlykkelige drenge, som denne gang.

Jeg har været forbi freewalk.dk, og handlet sko til drengene og til min kære mand, mega fede sko til en overkommelig pris. Ja faktisk den perfekte sko her til sommeren, som sidder rigtig godt på foden også samtidig lækker at se på.

Der er flere forskellige styles inde på freewalk, og vigtig detalje for os, for herhjemme er det kikset at have den samme sko, haha. Ja, altså Oliver og Sebastian skal ikke have ens sko, det gider Oliver på ingen måder ikke, så stilen er den samme, men Sebastians er anderledes.

Det er specielt gode til Sebastian som ikke er særlig god til det med snørebåndene, for man kan hoppe i skoen uden at skal binde igen, også sidder skoen stadigvæk perfekt, det er vi virkelig fan af herhjemme.

De er fine og passer både til lange og korte bukser, seeeee dem lige

IMG_6447 IMG_6448

Oliver har fået disse, se her

Sebastian har fået disse i hvide, se her og i blå, se her

image3 IMG_6450

Kevin har fået disse, se her

 

image1

Det er første gang jeg har købt andre mærker til Kevin end dem han plejer, men han er vildt glade for dem, og tilføjer de er lette og sutsko agtige at gå i.

Hvis I vil se nærmere på disse sko, kan i se her.

Fantastisk aften alle sammen,

MASSE varme knus og kram fra Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alting har en første gang