Sankt Hans fødselsdag – Camilla Framnes
1 års fødselsdag

Sankt Hans fødselsdag

image1 (34)

Åhhh vores lille baby blev 2 år i går, og han blev fejret nærmest hele dagen.

IMG_4938

SHIT, “jeg ved det alle siger det”, men tiden flyver virkelig afsted, jeg synes virkelig nærmest lige jeg gik gravid med den lille prut. Nu er han fyldt 2 år, og med krudt i måsen, er i fuld gang med at udvikle sig, og hvor er det fantastisk at overvæge.

Jeg føler mig virkelig så heldig, jeg er beriget med 3 dejlige børn og en lækker bonus – ELSKER hver og en.

Vi startede med morgenbord herhjemme, tradition her i huset når man har fødselsdag. Morgenvækning med fødselsdagssang, rundstykker og hygge med fødselsdagsgaver. Victor så helt forvirret ud i hovedet, da vi alle kom ind på værelset og sang, det var simpelthen så sødt.

IMG_4928 IMG_4917

Han fik masse legetøj og der var lidt tid til at lege inden, vi skulle afsted. Victor skulle på tur med dagplejen, så vi havde bestilt kagemand og boller han skulle have med i zoologisk have.

IMG_5085

Så vi havde en lidt hektisk morgen, men vi nåede det hele. Han blev fejret en masse i dagplejen og vi hentede ham allerede til middag, så vi kunne komme hjem og hygge videre. Kevin og Jeg havde taget en fridag, så vi udnyttede tiden, mens Victor var i zoologisk have, med en lækker brunch. De få kvalitets timer, tæller også – og det var ren hygge, thi hi.

Mormor og bedstefar kom til aftensmad og hygge, for den store familie fødselsdag har vi holdt for ham for 2 uger siden. Så det var en stille og roligt fødselsdag og med Sankt Hans bål senere på aftenen, gennemført hygge og kærlighed med familien.

IMG_4957

Fantastisk aften alle sammen,

Varme hilsner fra Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 års fødselsdag