Nye lækkerier fra mit “gale”køkkenen, også endda uden kød – Camilla Framnes
Fantastisk start

Nye lækkerier fra mit “gale”køkkenen, også endda uden kød

image1 (31)

Sponsoreret af Den Grønne Slagter.

Så har der været gang i mit ?galekøkken? igen ? men denne gang har jeg kokkereret uden kød.

Jeg har længe sagt herhjemme, ?man behøver altså ikke kød hver eneste dag? ? også alligevel laver jeg kød hver dag, fordi jeg er så vant til at der er kød hver eneste dag, og er jo også opvokset sådan.

Jeg/vi ved at kroppen har svært ved at fordøje kød og ideen om at spise mindre kød, for ?jo mindre kød vi spiser, jo færre dyr skal slagtes? ? den tanke synes jeg nærmest gør ideen ved kødfrie dage endnu bedre.

Vi er en familie på 6 herhjemme, og jeg har virkelig haft mine kampe med ?nyt? mad. Med det mener jeg, at jeg har nogle børn der kan blive meget forskrækkede over nye ting, og da specielt hvis det er noget der ser ?mærkeligt ud?, haha.

Men da jeg så Veggie pålæg fra Den Grønne Slagter, var jeg totalt solgt. Det pålæg ligner jo fuldstændig en almindelig kødpølse, og det er altså gode sager for os herhjemme, så der ingen der sætter spørgsmålstegn ved det.

OG hør nu lige her, tror I der er nogen der kunne smage der ikke var kød i? NEJ ? ikke en kommenterede det. DET er SÅÅÅ godt, og jeg kan ikke få smilet væk.

Men menuen i aften skulle stå på gigant pita, som jo er en af vores favoritter herhjemme på de travle dage. Det er noget alle i huset kender til, så intet nyt i det ? Men i dag, havde jeg taget det nye Veggie pålæg fra Den Grønne Slagter og rullet sammen og kommet i, med salat, salattern og dilddressing.

Det smagte simpelthen så godt, og alle spiste uden den mindste anelse om at vi netop lige har spist vores aftensmåltid uden kød.

Det er top win-win for mig, jeg har fået sund og lækker mad, som jo netop også lige er i øjet med min sunde livsstil, der er ikke særlig mange kcal i, nemlig 1 skive Veggie pålæg indeholder 22 kcal.

Skal du prøve denne gigant pita, så kan du se opskriften her:

IMG_0281

Du skal bruge pr. pita:

3 skiver Veggie Pålæg De Grønne Slagter

1 stk. grov pitabrød

85 gram iceberg

25 gram Gul peberfrugt

10 gram revet gulerod

20 gram radiser

10 gram spirer

30 gram salat tern 3%

20 gram skyr dilddressing (se opskrift)

Dilddressing:

2 spsk skyr 0,2%

1 spsk frisk dild

½ tsk citron

 

Sådan gør du:

Brødet er varmet i ovnen til det er sprødt, skær det helt igennem. Læg bunden på tallerkenen, og begynd at bygge din gigant op med alt det snittet grønt der skal i. Kom Veggie Pålæget på til sidst, med skyr dressingen (Skyr dressingen røres sammen med fint hakket dild), og kom derefter låg på med den anden del af brødet.

Velbekomme

Denne portion mad ?koster? ca. 323 kcal.

Nu skal der eksperimenters mere med rette uden kød herhjemme, og dette Veggie Pålæg fra Den Grønne Slagter, har fået sin plads i køleskabet.

image2 (17)

Fantastisk aften alle sammen,

Varme hilsner fra Camilla

 

1 kommentar

  • Jette Kringelum

    Hej Camilla. Jeg har selv lige købt det samme pålæg. Smager så godt. Vil prøve din opskrift. Lyder super lækker. Fortsat god sommer til dig og din familie. Knuzz

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk start