Dine, mine og vores børn og ferieplanlægning – Camilla Framnes
Aftenshowet og outfit

Dine, mine og vores børn og ferieplanlægning

hotel-aldemar-amalia-mare-009 (1)

Det er på alle måder en fantastisk tid, sommer er på vej – og det har jeg virkelig bare brug for, og måske bare lidt mere i år end normalt.

Ikke mindst fordi at motivationen, humøret alt bliver forstærket af sol og varme. Vi har simpelthen så mange planer de næst kommende måneder, og ikke mindst ting vi glæder os til.

Festivalsttid, fårupsommerlandtid, weekendophold, koncerter ? 90er fest, Nibefestivalen, børnefestival, fødselsdage. Ih jeg glæder mig simpelthen bare helt vildt.

jeg synes jo også det er fantastisk at planlægge ud i fremtiden, for at have noget at glæde sig og se frem til, kender i det?

Der rigtig mange ting der spiller ind i forhold til planlægning hos os, og specielt fordi vi har dine, mine og vores børn, så der er lige lidt planlægning i forhold til de andre respektive forældre, men ikke mindst fordi vi gerne skal bestille ferie i god tid, for at vi også kan spare nogle penge ? for SHIT en familie på 6 der skal afsted, det ikke helt nemt eller billigt.

Men en anden ting, følelse samt bekymring jeg har haft, efter Kevin og jeg fik Victor sammen var, KAN vi tillade os at rejse bare os 3?

I starten tænkte jeg at jeg aldrig kunne få mig til at rejse uden de store børn, men på den anden side, ?skal Victor bøde for at hans forældre er sammen, og ikke får ferie hos ?far? også, ligesom Oliver, Sebastian, Amalie får??

Selvfølgelig tror jeg alle børn ville ønske deres forældre sammen i bund og grund, men håber det giver mening med min “pointe”.

Det fungerer sådan med fædrene til mine drenge, at vi har ?første vælgerret? hvert andet år, og I og med Sebastian har fødselsdag i sommerferien, er den ene uge nærmest helt sikkert bestemt, fordi vi jo gerne vil have ham på hans fødselsdag, når det er muligt.

Kevin og jeg har lige stor rejselyst, lysten til at opleve verden, få gode minder med vores børn mens de vil og de bor hjemme. Det er ikke noget hverken Kevin eller jeg har som barn, på samme måde, så vi knokler gerne lidt ekstra for at kunne få muligheden.

Så vi har sådan en lille ?tommelfingerreglen? om, at hvert andet år rejser vi sydpå med børnene, så vidt mulig (det jo blevet noget nemmere, efter vi har fået vores familiecontainer, i forhold til kør selv ferie). Samt vi hvert andet år, holder ferie hjemme i Danmark, hvor de andre respektive forældre har ?førstevælger ret?, og har deres lange ferie hos dem – gir det mening? Og det er så også det år, hvor vi godt kan finde på at rejse sydpå eller andet bare os 3.

IMG_2580 (1) IMG_2254 (1)

Det er første gang i år, vi tager afsted ?bare? os 3, vi tager en uge til Rhodos på 5 stjerners, All inclusive. Det er faktisk vores bryllupsrejse vi skal afsted på, så alene det, gør jeg glæder mig lidt ekstra.

 

img_4629

Det har været vigtigt for mig at uanset hvad og hvordan vi gør noget, så skal der også ske noget med børnene, selv om vi tager sydpå. Så når de kommer hjem fra ferie hos deres respektive forældre, så tager vi 4 dage til Lalandia, i sommerhus, med fri leg og spas i badelandet. Vi afslutter ferien med en tur i Legoland, så det glæder vi os også til helt vildt.

Det er ikke altid nemt med dele børn, men synes vi er kommet ret godt ud af det med alle, trods vi er fordelt rundt i landet alle sammen, og det har indtil nu gået ret godt med f.eks. sommerferie planlægning. Heldigvis er de andre respektive forældre, også med store familier, og ved og hvor vigtigt den planlægning er, i forhold til pris og muligheder.

Så KOM bare an sommer, vi så KLAR!

Har i mon planlagt ferie endnu? Eller sommerferie planer?

 

Varme solkram fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftenshowet og outfit