Aftensshowet i aften, jubilæumsprogram de unge mødre, afsnit 500 – Camilla Framnes
Påskeferie

Aftensshowet i aften, jubilæumsprogram de unge mødre, afsnit 500

image1 (30)

Godmorgen alle sammen, friske og oplagte? Dagen efter en ferie, synes jeg altid er mere hård end alle andre og de synes børnene herhjemme i hvert fald også.

Jeg holder dog stadig ?fri?, eller jeg har ihvertfald stadig fri fra min almindelige job. Så i dag, om et par timer drager jeg mod København.

Jeg skal i aftenshowet i aften kl. 19,  på dr1, og det skal jeg fordi der netop i dag, er jubilæum for de unge mødre, det er nemlig afsnit 500 der ruller over skærmen i aften på kanal 4 kl. 20.

AFSNIT 500, det er jo helt vildt, tænk sig at det program nu har kørt over skærmen i 12 år, og jeg for den sags skyld kører på mit 12 år på skærmen.

image1 (6)

Havde jeg set den komme, OVERHOVEDET ikke.

Det skal jeg sammen med Cellina Martinna, ind og tale om. Det er jeg virkelig spændt på og samtidig vildt nervøs. Det er jo egentlig på mange måder også ret vildt, vi deler vores liv på den måde vi gør, men man vender sig vel til det, eller også gør man faktisk ikke, hihi. Jeg vender mig dog nok aldrig til at se og hører mig selv på tvet nogensinde, haha.

I aftens afsnit ruller jeg også over skærmen, med et meget intimt og nervepirrende afsnit. Jeg åbner nemlig op for min hemmelighed, noget jeg går og er meget genert over.

Jeg har tabt mig rigtig mange kilo, og i den forbindelse ville det jo være mærkeligt hvis ikke også min hud afslørende dette. Jeg har og er rigtig heldig med min mave, den hænger slet ikke særlig meget, taget i betragtning af hvor mange kilo jeg har tabt mig, og jeg har født 3 børn.

Det er jo så heller ikke det der er problemet, selv om jeg måske synes det lidt lyder som om jeg vil have en flad mave, så er det slet ikke derfor jeg opsøger lægen for dernæst plastikkirurgisk klinik. Nej, det der er problemet, er nemlig min navle. Grundet løs hud og hænge mave, lukker det for min navle, så den ikke kan ?ånde?, og derved opstår der kløe, svie, svamp, rødme samt lugt fra min mave. Det hæmmer mig rigtig meget, alene fordi det selvfølgelig er skide træls at det klør og sviger hele tiden, men også pga. luften. Det er så grænseoverskridende at skal dele dette her, fordi det er jo ikke ligesom særlig ?kvindelig?, det er bare skide klamt.

Dette betyder for mig, at jeg hele tiden skal sørge for at holde min navle ren og tør, og konstant bange for at Kevin nærmer sig det område i frygt for at lugte. Det er så flovt ? da jeg gik til lægen med dette havde jeg ikke i den videste fantasi troet de ville henvise mig til plastikkirurgisk klinik, fordi jeg nok egentlig regnede med at for en salve, eller sådan noget der kunne afhjælpe det, men sådan endte det ikke.

I aften ser i så jeg er afsted, og jeg har stadigvæk ikke hørt noget fra Aalborg sygehus, og venter spændt på afklaring.

I aften ruller også jubilæums programmet over skærmen efter afsnit 500, hvor søde Bubber er på besøg herhjemme. Det var simpelthen så sjovt, og børnene var helt vilde, SELV Oliver, selv om det altså var lidt pinligt at Bubber bare sådan gik ind til ham. Det skal siges Oliver blev spurgt om det var også det blev vidst på tv, nu hvor han jo faktisk ikke ønskede at deltage, men det var bare OK. Da jeg skulle fortælle Bubber kom, sagde jeg ham fra ?Bubbers badekar?, hvortil ingen vidste hvad det program var, og pludselig blev jeg meget gammel, hahaha.

image2 (16)

Sjovt tilbageblik i alle de mange minder vi har på tv, fra de sidste 12 år.

Helt igennem fantastisk dag, jeg starter mit besøg i København med cafehygge med 2 søde piger fra Blogly, Mascha Vang og Stine, weee.

Mange varme knus fra Camilla

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie