Påskeferie – Camilla Framnes
Se lige mine nye smykker

Påskeferie

IMG_1796

Påskeferien flyver afsted, det er helt fantastisk, med alt den tid til hygge.

Vi har ikke haft særlige planer her i ferien, andet end hygge og kvalitetstid. Kevin har skulle arbejde, så det har været alenetid med alle 4 børn.

Vi har simpelthen hygget, vejret har været fantastisk – så vi har rigtig kunne nyde gå og cykel nogle turer, samt trampolinen i haven. Vi har haft gang i en masse hjemmebag, som vi har kunne hygge med udenfor – “det betyder stram diet, efter påsken” arhh.

IMG_1267 IMG_9943

Vi har været hos min mor til påskemiddag, kun min mor, søster og jeg og alle vores dejlige  børn.

IMG_1539

Min mor havde sørget for påskeharen, havde været på besøg, så der var påskeæg’s jagt i haven. De simpelthen så kære, se dem lige – åhhh alle de dejlige minder, om de her gode stunder, vi laver.

IMG_1398 IMG_1401

Der har også været tid til at pleje veninder, det er nogengange lidt svært i hverdagene, tiden flyver fra os. Så min veninde vivi og hendes pige Melani var på besøg, det var ren hygge og leg.

Onsdag kom min “halv søs” Anne og hendes pige Lily, som også bare stod på leg i haven, masse hyggesnak!

IMG_1230

IMG_1263

Igår stod den på barnedåb hele dagen, fantastisk fest. Det endte dog med, at kun Amalie og jeg tog afsted. Oliver havde ondt i maven, Sebastian kastede op, Victor lidt varm, så farmand Kevin blev hjemme med drengeflokken, mens tøserne tog til fest.

IMG_1729

 

Idag har min byggemand Bob været i gang med den længe ventet havelåge, sammen med en af vores rigtig gode venners mand Christian. Det er blevet så godt, og glæder mig helt vanvittig til at det er helt færdig. Mens vores mænd knoklede, sad vi i solen og drak kaffe, og ALLE børnene legede, plus lidt ekstra legekammerater, totalt fart over feltet Idag. Haha.

IMG_1800

Imorgen har vi besluttet at pakke bilen, kører en tur i det danske land, uden at vide hvor vi lander, det skal nok bliver hyggeligt, det glæder jeg mig til.

Nu kalder sofaen, afslapning med god film – man bliver så dejlig træt af alt den friske luft.

Håber i nyder ferien ligeså meget som os, vi glæder os over der er dage tilbage endnu.

Dejlig aften, stort knus fra Camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se lige mine nye smykker