Se lige mine nye smykker – Camilla Framnes
Et lækkert hvidt smil

Se lige mine nye smykker

IMG_1061

Sponsoreret indlæg.

Jeg har simpelthen lige modtaget de fineste smykker både til hverdag og fest, det var i øvrigt rigtig svært at vælge for der var så meget fint.

Men det jeg først vil vise jer, er det her lækre Anton armbånd, som er fra A-Hjort design, som Anne selv har designet. Da jeg læste om præcis dette armbånd, havde Anne haft i tankerne at det skal være et armbånd, der skal minde sig selv om at være god ved sig selv og passe på sig selv i en travl og hektisk hverdag. Jeg kunne ikke lade være med at smile, og tænke lige præcis dette armbånd MÅ og SKAL jeg eje og minde mig om præcis dette.

IMG_1060

Det er simpelthen så smukt, og det passer hammer godt med mine andre smykker og desuden med sammen med flere armbånd på samme arm.

Jeg forelskede mig også i armbåndet Parsodoble bracelet fra Pernille Corydon, det var sådan lidt mere rot på den pæne måde, også synes jeg det ser vildt godt til Anton armbåndet.

Fælles for alle de smykker jeg har forelsket mig i, er forgyldte. Jeg synes det er pænest i forhold til de andre smykker jeg har på af, fingerringe og urer.

Jeg mangler altid fine ørestikker, jeg har smykker på hver eneste dag, så lige præcis disse Dawn earstricks, som også er fra Pernille Corydon, synes jeg er så fede. Dem kan jeg bruge til hverdag, men også til fest. Disse ved jeg bare, jeg kommer til at bruge meget.

IMG_1058

Sidst men ikke mindst skal jeg vise jer, disse Silhouette earrings også fra Pernille Corydon. Jeg har lige tiltænkt mig disse, til når vi skal afsted til barnedåb på torsdag. De har en fin detalje, de snor sig ind mod øret, det er lidt svært at se på billedet, men det gør dem endnu federe. Jeg er helt sikker på de her øreringe, kommer til at pynte på mig til flere fester her over sommeren.

IMG_1059

Jeg elsker smykker, måske det er en kvinde ting, eller nej ikke helt. Tror faktisk min mand elsker smykker endnu mere, hihi. Men som jeg skrev tidligere, har det været svært at vælge, fordi der er så utrolig mange flotte, unikke smykker, og bedst af alt, de fælles er til en overkommelig pris.

Hvis du vil se flere af de fine smykker der er, kan du se dem her hos A-hjort.

Du har  muligheden for at vinde et gavekort på 1000kr til A-hjort på min instragram, netop nu – Cframnes.

Mange varme knus fra Camilla

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lækkert hvidt smil