Et lækkert hvidt smil – Camilla Framnes
Lækkerier til børnenes madpakker

Et lækkert hvidt smil

image1 (29)

Sponsoreret indlæg.

Hvem ville ikke synes om det?

Jeg har egentlig altid haft fine hvide tænder fra naturens side, lige indtil jeg fik børn. For cirka der omkring begyndte jeg også at drikke kaffe, og nogen gange lidt for meget, haha ? ?det arbejder jeg på?. Det har sat sine spor på tænderne, og vil inderligt gerne have dem flotte hvide igen.

Jeg synes virkelig det er det flotteste, når man smiler bredt med de flotteste hvide tænder. Det kan få min selvtillid til at vokse, fordi det oser at velvære, sundhed. Tænderne er plantet lige i hovedet ?sjovt nok?, men de fortæller bare så meget.

Jeg har kastet mig over Cmiile, som er et utroligt populært og ganske ufarligt produkt, som kun bleger tænderne på overfladen og ikke trækker ind i emaljen.

Det er helt vildt nemt at bruge og tager kun 10 minutter, så madpakkerne kunne sagtens smøres imens jeg fik fikset bisserne.

I pakken følger der et mundstykke, 3 sprøjter med gele og en vejledning.

image1 (28)

Jeg kom ¼ gelen ned i mundstykket på hver side og derefter mundstykket i munden. Så tænder man for knappen, så led lyset tænder. Det smarte er, den selv slukker efter 10 minutter med et bip og behandlingen er færdig ? så ikke noget man selv at sidde og tage tid, ja ELLER komme til at ?få for langtid?.

Der anbefales man bruger produktet i minimum 6 sammenhængende dage, for at opnå det bedste resultat. Efterfølgende kan man vedligeholde ved at blege tænderne 1-2 gange om ugen ? måske samtidig med sin ugentlige ansigtsmaske.

Hvis du lige som mig, gerne vil have et flot hvidt smil, så kan du købe Cmiile på Matas.dk eller på  cmiile.com.

image2 (15)

Et hvidt smil, kan JEG ihvertfald sige JA tak til,

Fantastisk påske alle sammen!

Masse påskekram fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkerier til børnenes madpakker