Et sundere jeg – Camilla Framnes
DET JO FOR VILDT!!!

Et sundere jeg

image4 (4)

Håber i alle har haft en helt igennem fantastisk weekend, det her skønne vejr, har været fuldstændig fantastisk.

Vi har fået lavet en hel masse, vi har fået hentet sand til Victors sandkasse, været ude og lege, bagt en masse til madpakkerne til den kommende uge, fået plantet nye blomster ude foran, samlet bænk HELT SELV, fået ryddet op i skuret, så vi kan komme derind igen, sidst men ikke mindst fået ryddet ud af vintertøj, støvler, så der er plads til de lettere jakker igen (nu håber jeg bare ikke kulden vender tilbage), det er fantastisk.

Som i jo ved tænker jeg rigtig meget over hvad jeg spiser og skal passe på min vægt og ja min krop i det hele taget.

Jeg har altid gang i 1000 forskellige ting, og der er fuld fart over feltet hos mig, hvad enten om det er børnene, træning, madlavningen, arbejde, ja skole, jeg kunne blive ved. Nogen gange synes jeg godt man kan mærke der er fart over feltet, hvilket jo er helt normalt, men af den grund vil jeg også gerne sikre mig min krop kører på de rette ?brændstoffer?.

Jeg ved der er en masse jeg burde få mere af, som blandt andet fisk og vitaminer. Jeg har ofte tænkt jeg skulle have nogle tilskud i forhold til dette, så jeg var sikker på jeg fik hele paletten. Men er bare aldrig rigtig kommet videre, for når jeg står og kigger på alle de forskellige valgmuligheder der er, i de 1000 forskellige glas der står, ender jeg med at stå af, ?for hvad er det egentlig,  jeg skal have?”.

Jeg er blevet bekendt med Take Daily, som jo er den perfekte løsning for mig og garanteret også andre, som kender den følelse jeg står med.

Take Daily er en hjemmeside hvor man kan få skræddersyet de tilskud af vitaminer og mineraler DU har brug for.

Jeg var inde på  Take Daily, hvor jeg skulle svarer på nogle forskellige spørgsmål via. et skema som er en ernæringseksperter der sidder bag, som i øvrigt kun tager et par minutter at svarer på. Det var spørgsmål omkring mad, motion mm. og efter jeg havde svaret, fik jeg ?resultatet? af hvad der er det bedste for mig, i forhold til vitaminer og mineraler.

image3 (6)

Æsken kom nogle dage efter i postkassen, det så smart lavet den kan være i postkassen. I æsken er der doseringer pr. dag til en måned.

Desuden synes jeg det er så smart lavet, at man kan klippe doseringen ud, så du kan komme den mængde i tasken man skal bruge, hvis man ved man skal på weekend eller andet.

image2 (13)

Jeg synes virkelig det her er helt perfekt for mig, jeg får de vitaminer som er nødvendig for mig og min krop, og elsker jeg kan gøre dette for min krop, for lige præcis dette har jeg nok ikke været særlig god til tidligere. Nu får jeg mine vitaminer til min morgenmad, og nu er det bare en del at min gode start på dagen – plus jeg ved det er de rigtige vitaminer jeg får.

Jeg er så heldig at, jeg har fået en rabatkode til jer, hvor i sparer 50 % på jeres første bestilling.

Rabatkoden FRAMNES50, ved bestilling via. www.takedaily.dk – koden gælder til og med den 5 april.

image1 (27)

Fantastisk aften alle sammen,

Varme hilsner fra Camilla

 

Sponsoreret.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET JO FOR VILDT!!!