Venindehygge når det er bedst…. – Camilla Framnes
Et bletip fra en mor til en mor

Venindehygge når det er bedst….

image3 (5)

Weekend, og en af de gode af slagsen…

I dag står den på totalt venindehygge med shopping, spisning og efterfulgt med Nik og Jay koncert, wauw jeg glæder mig.

Nærmest en hel dag sat af til bare at gå og sladre, grine hygge og drikke kaffe, vin og en bette drink måske. Ihhhh.

Jeg er nødtil lige at fortælle jer om min sjove girls night out, på værkstedet hos Volkswagen Aalborg.

Kan i huske jeg fortalte jeg skulle dette, eller kan i læse det her.

Men det var virkelig en sjov oplevelse, det foregik sådan at, man blev budt velkommen med bobler, også var der forskellige ?bil?stande. Vi fik udlevereret en seddel, hvorpå der var nogle spørgsmål man skulle svare på, og til sidst kunne man være så heldig at måske vinde en lille VW bil, til børnene.

image4 (1)

Ved hver stand fik man fortalt om forskellige ting, samt tips og tricks, som blandt andet, hvad og hvornår man skal have skiftet dæk, hvad man skal sørge for at have på sin bil, hvad man med fordel kan gøre for at vedligeholde sin bil bedst muligt, og meget mere.

Den sjoveste bilstand jeg synes var, der hvor man skulle prøve en bil der kan parkere selv, totalt syret oplevelse. Og typisk mig, så startede det jo super – Hahaha. Jeg har ikke kørt med automatgear før og jeg fik afvide jeg skal kører rundt p parkeringspladsen og pludselig skulle jeg bremse. Det burde jo ikke være det sværeste ?vel Camilla?, men jo jo jeg bruger den forkerte fod, og får hamret bremsen ned, og den søde mand fra Volkswagen fløj jo nærmest op, NEJ igennem forruden, og det samme gjorde min veninde Line som sad på bagsædet, hovsa. Så er jeg ligesom i gang, altså sker sådanne ting kun for mig?

image5

Der var også en stand hvor man kunne prøve en bil som kan bremse af sig selv. Det eneste man skulle var blot at slippe alt, og kører XX km i timen, som jeg ikke lige kan huske. Så var der sat sådan en sækkevogn for enden med puder på som jo gerne skulle udgås at blive ramt. Men nej nej Camilla bag rettet og jeg fyrer lige igennem sækkevognen, Fuc?. Jeg var vist det rette sted til at lærer, SÅ pinligt.

Det var simpelthen en fantastisk aften, og jeg havde så ondt i maven og kinderne af at grine. Der blev serveret utrolig lækker mad til sidst, og den seddel vi havde fået udleveret til sidst fik vi svarene på også var der en heldig kvinde der vandt bilen.

Tør i tag testen?

Værsgo:

Hvad er Blue Tooth?

Alle Volkswagen modeller har ESP som standard, men hvad står ESP egentlig for?

Hvad hedder det apparat, man bruger til at løfte bilen med ved dækskifte?

Startkabler: Det røde kabel sættes på batteriet på?

Hvor på oliepinden skal oliestanden stå?

Formålet med mønstret i et bildæk er?

Hvorfor skifter vi fra sommerdæk til vinterdæk og omvendt?

Er det lovpligtig i Danmark at have vinterdæk på om vinteren?

Hvad er automatisk nødbremsesystem?

Hvad gør parkeringsassistent?

Hvilke lamper er den eneste man slev kan slukke?

Hvorfor skifter vi bremsevæsken?

Hvorfor skal man få lavet autorisereret service?

Jeg troede jeg næsten kendte dem alle, men det gjorde jeg ikke, hvad med dig?

Jeg skal helt sikkert med igen næste år, det var en lærerig sjov aften, det bliver mine mou piger som skal med næste år.

I kan følge Volkswagen Aalborg på facebook her så kan i blive opdateret på hvornår næste Ladies Night eller andet finder sted.

Så må jeg sige jeg blev positivt overrasket over der var flere kvindelige mekanikere, det virkelig sejt.

image2 (11)

Tak for en kanon aften Volkswagen Aalborg og tak Line for en hyggelig aften med masse grin.

Nu skal der råhygges med familien, inden den står på tøsetur.

Dejlig lørdag alle sammen, kys knus og værkstedskram fra Camilla

 

sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et bletip fra en mor til en mor