Jeg VAR jo glad…. – Camilla Framnes
Det er helt unikt...

Jeg VAR jo glad….

IMG_4654

Jeg overlod helt og holdent beslutningen til min mand.

Noget af det som betød utrolig meget for kevin var vores Vielsesringene.
Kevin har nærmest fra den dag vi mødtes, gjort klart hvordan vores ringe skulle se ud, og at han havde ide, et billede i hans hovede.

Jeg derimod var ikke et sekundt i tvivl om jeg trygt kunne overlade den beslutning til Kevin.

Vi tog et kæmpe sats, også fordi vi var lidt presset på tid, ved først at se vores ringe på selveste dagen, vores bryllupsdag.

Kevin havde været så nervøs, for passede de nu med hans ønsker, og design som han havde oppe i hovedet. Guldsmeden havde gjort os opmærksom på, at det var en opgave de ikke havde haft før, i forhold til fingeraftrykket – så vi satsede virkelig.

Kevin hentede ringene, og som han selv siger, de var ikke lige præcis som han havde i tankerne, men synes faktisk de var smukke trodsalt – det er jo vildt flot håndværk, og vildt hvad det kan blive til, ud fra tegn og fortæl.

Jeg husker tydeligt hvor ovenud lykkelig jeg var, da jeg så vores ringe i kirken, jeg synes de
var så smukke, unikke også var det jo MIN mands “værk” hans design.

Ugerne gik efter brylluppet og vi kom os ovenpå den store dag, nærmest flyvende på en lyserød sky.

Det helt utroligt hvor meget man kan elske et andet menneske, jeg føler mig så heldig!

En aften fortæller Kevin mig så, at han er lidt ked og frustreret over ringene. Jeg er totalt uforstående overfor hvad han mener, og jo havde lagt mærke til han ikke rigtig gik med den, men tænkte “han skal jo bare lige lærer/huske han skal have den på” – det jo nyt for ham.

Han havde virkelig prøvet at se ringene som DE ringe som han havde designet, men billedet af de ringe han havde i hovedet, var ikke dem vi havde.

dsc_9001

Jeg prøvede faktisk ret mange dage og forklare og fortælle hvad jeg synes gjorde dem unikke, og Kevin sagde ofte “ja det også rigtigt”! Men det ændrede ikke på han ikke gik med ringen, hmmm.

En weekend vi var i København på kærestetur sammen med Victor, skulle jeg ind til en guldsmed for at få repeteret en af mine ringe, som var gået i stykker.
Jeg gik rundt og kiggede smykker, mens Kevin talte med guldsmeden, – om hvad vidste jeg ikke, troede det var om en halskæde han havde talt om nærmest i 10000 år.

Pludselig kalder han og siger, “se skat, her kan de lave fingeraftryk som jeg ønsker i vores ringe”, jeg svarer øhhh ja og du tænker?

Kevin forklarede videre og vidste vores vielses ringe, og de ville komme med en pris på at lave vores ringe om.

Jeg fik simpelthen så ondt i maven, både fordi det er jo MIN ring, den jeg fik af min mand på vores bryllupsdag, det er jo den “ægte”! Og samtidig har de ringe kostet os MANGE penge allerede og, skulle de nu til at koste os endnu mere?

Vi gik derfra og tog ikke nogen beslutning der, de skulle først vende tilbage med en pris. Vi talte for og i mod, og der ingen tvivl om Kevin ikke kunne se anden udvej, for det blev “den” ring, “den ring, fra hans billede i hovedet”!

Og ja, jeg blev også enig med mig selv om det jo er Kevins design, hans værk, og skal han så ikke være tilfreds? Og jo, det skal han.

Vi havde talt om at gå til guldsmeden som havde lavet de tidligere
Ringe, men det kom vi bare ikke – for jeg ved de nok uden tvivl havde de lyttet og ændret ringene.

Men ret så impulsivt stod vi der i en guldsmed, som netop kunne det Kevin ville have, og derfor endte vi med at takke ja til tilbuddet, og smed yderlige mange flere tusind i ringene, og ringene kom ud igen helt perfekt, Kevins drøm af en ring. Jeg elsker vores nye ringe og specielt fordi jeg ved Kevin ikke er gået på kompromis, han er så Glad og stolt – og går nu med ringen.

IMG_4905IMG_8243

Ja dyrt blev det, men vi har også en forhåbning om de ringe skal holde resten af livet – og der ingen tvivl om jeg er endnu mere glad for denne ring nu, fordi MIN MAND er ovenud stolt og lykkelig!

Havde i mon gjort det samme?

Kys, Knus og kram Fra camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er helt unikt...