Bryllups gensyn i aften kl. 20 – Camilla Framnes
kvinder og biler....

Bryllups gensyn i aften kl. 20

nnmnm

Ihh jeg har glædet mig

Som sindsyg til endelig at skal se bryllups afsnittene i de unge mødre.
De ruller over kanal 4 i aften kl. 20 – skal i se med?

IMG_7300

Det bliver helt fantastisk, og samtidig blev jeg også lige mindet om hvor hårdt det faktisk var, dagene optil brylluppet – hold nu kæft vi var stresset, totalt underskud på Alt! Vi var uvenner i tide og utide, fordi
Vi bare ønskede alt perfekt, med et budget som var sluppet op, og tiden som nærmest ikke var eksisterende mere.

Jeg bliver helt flov over hvor udkørt jeg faktisk var, en brugt, sur og udkørt brud. Jeg blev fuldstændig sendt tilbage til dengang, noget som jeg nærmest allerede havde glemt, det kom dog hurtig ind på lystavlen igen.

Jeg sagde til mig selv flere gange, nu ikke blive skør oveni hovedet, pas nu på, lad ikke følelserne flippe ud, men det er fanme svært. Det er så følelsesladet at skulle giftes på alle måder, det er så stort og en af de største feste man får, og ALT skulle være perfekt! Jeg tror vi begge havde en drøm om vi kunne tage det stille og roligt, men på det punkt Ligner Kevin og jeg hinanden ret meget, fordi vi har en drøm samt forventninger til alt bare spiller!

Vi havde begge brug for at gøre det specielt for hver især, med vores små overraskelser, taler, gaver.

Er der nogen der kan nikke genkendende til det?

image

Når jeg husker tilbage på brylluppet nu, er det dagen som bare står soleklart, og jeg bliver så varm indeni, og alt det som hørte til inden, med stress, surhed og planlægning kommer slet ikke frem i min tanker – ja okay kun nu hvor man ser afsnittet, thi hi!
Havde vi nu haft økonomien til det, havde det da været fedt hvis vi ikke skulle have stået for alt selv, også havde der heller ikke været den “fantastiske”
Rengøring vi stod op til dagen efter, puhh.

Det bliver helt fantastisk at gense brylluppet, VORES helt igennem fantastiske dag, hvor jeg gav mit ja, til manden i mit liv <3

img_4620

Håber i bære over med mig i aften, jeg ser farligt ud, så i advaret!

Mange knus og kram fra camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kvinder og biler....