48 timers eksamen starter imorgen – Camilla Framnes
Fantastisk ferie og nu....

48 timers eksamen starter imorgen

image1 (11)

Så er tiden kommet igen igen, til eksamen.

Imorgen kl. 9, starter min 48 timers eksamenen, i Psykologi og kommunikation.

Jeg er meget meget spændt, og det er bare noget der skal overståes med forhåbentlig en nogenlunde fornufttig karakter.

Jeg bliver aldrig god til eksamener, og nu har jeg prøvet denne eksamens form en gang før, og det er virkelig en hård MEGA hård omgang.

Sidste gang sad jeg jo hele dage og nætter for at komme igennem, håber og krydser fingre for jeg kommer nemmere igennem denne gang.

Jeg er nok også typen der siger “jeg skal bare bestå” og samtidig har store forventninger til mig selv, jeg SKAL gøre mit absolut bedste.

Jeg har overrasket mig selv så mange gange nu positivt, fordi jeg aldrig har haft troen på jeg kunne, og når jeg så har bevidst overfor mig selv at jeg KAN, så giver det mig blod på tanden til mere. Det er nok også derfor jeg presser mig selv lidt hårdt nogengange, men tror nok også det er det der gør mig til den person jeg er i dag.

Jeg synes jo i bund og grund  bare det er helt fantastisk at man kan lærer, opdage nye ting, presse sine grænser, lade sig inspirerer af andre, det tror jeg altid vil være en del af min personlighed at opsøge. Jeg må også sige at jeg har haft en fantastisk person at afspejle den styrke, vilje i, nemlig min skønne mor.

Hun har flere uddannelser og er altid klar på en ny udfordring og det har jeg virkelig altid synes var så kanon sejt, så måske det ligger i framnes generne at være sådan.

Nu skal der ihvertfald pakkes taske og smøres madpakker til en ny hård uge, også skal der vidst en ordentlig søvn til at klargøre mig til imorgen. kryds fingre for mig og send mig en positiv tanke de næste par dage, tror jeg får brug for det.

Fantastisk aften alle sammen, vi ses på den anden side.

Mange knus fra Camilla

1 kommentar

  • Gitte Pedersen

    Pøj pøj. Jeg får den obligatoriske i uge 11…følger dig i tankerne. Ved hvor hårdt det var på forvaltning

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fantastisk ferie og nu....