Fantastisk ferie og nu…. – Camilla Framnes
Jeg er seriøst en kæmpe idiot!

Fantastisk ferie og nu….

IMG_6681

Det har på alle måder været en helt fantastisk ferie, VIRKELIG god ferie.

Der har været plads til hygge med de store drenge, i sommerhus med veninde og hendes børn.

IMG_6683

En tur i fun centeret, alene med Sebastian ovenpå alt det sygdom herhjemme, har han været lidt “overladt” til sig selv, fordi der bare ikke har været nogle kræfter til andet end film og dyner i stuen.

Der er simpelthen ikke noget bedre end den kvalitetstid man kan have på 2 mands hånd med sine børn, vi grinte helt vildt, og vi var team framnes-Olsen, og min veninde og hendes pige fra team Winther.

Jeg var først lidt i tvivl om Sebastian var for lille og måske også ville være lidt bange for at springe ud i det, men til min store overraskelse, var han så mega overdrevet sej, og totalt konkurrence drevet “mærkeligt nok, han er jo min dreng”! Det hele blev filmet til de unge mødre, så det får i at se senere, mig og søn give den fuld gas. Vi grinte som aldrig før, lige lidt stenings billeder.

IMG_6678 IMG_6679 IMG_6680 IMG_6681

Dagen forinden havde mormor taget oliver og Sebastian med i biografen og derefter tog Oliver på ferie hos sin far, og efter Sebastian og jeg havde været på tur, tog Sebastian hjem til sin farmor på ferie.

Det gav mig lidt alene tid med Victor et par dage, hvor vi rigtig har hygget og blevet forkælet med nyt legetøj.

IMG_6682

Nu er jeg netop ankommet til Horsens, hvor den står på arbejde, seminar med fit-all. Det bliver super spænende, og forhåbentlig kan jeg tage herfra med masse ny viden.

I hører fra mig, fantastisk lørdag.

 

Mange kys og kram fra camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er seriøst en kæmpe idiot!