Ihhh der bliver det rene hygge – Camilla Framnes
Så frustreret...

Ihhh der bliver det rene hygge

IMG_5630

Helt fantastisk weekend, børnehygge og aller første gang hele familien har været ude og kører i vores nye bil.

Så vi kørte i Østre anlæg lørdag for at fodre ænder. Vi tog juice og kiks med, turen blev ikke så lang som håbet – kære Victor blev mega sur over han ikke måtte gå tæt på søen, så han valgte at rulle sig i den største mudderpøl med fuglelort, ” hader når det sker”! Haha

IMG_5947

Vi vendte hurtig snuden hjem igen, og hyggede hjemme i stedet. Jeg tog til fødselsdag hos en veninde lørdag aften, en stille en af slagsen for Idag stod den på barnedåb.

IMG_5948

Min lille lækre nevø fik sit navn i dag, Valdemar. Jeg var gudmor og stod fadder, jeg er så stolt moster. Helt igennem fantastisk barnedåb, lækker mad og masse hygge, plus et dejligt gensyn med familien fra Norge.

IMG_5945

Nu står den på en uges ferie, og de første par dage er hygge med Oliver og Sebastian – vi tager i sommerhus med en veninde og hendes børn også skal der råhygges. Fra tirsdag og resten af ugen er det hygge med resten af familien.

Er i så heldig at have ferie? Skal i noget i specielt i ferien?

Knus og kram fra camilla

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så frustreret...