Så frustreret… – Camilla Framnes
Jeg vandt en pris

Så frustreret…

IMG_5297

Nogle gange føler jeg mig som første gangs mor, eller nej det har og gør jeg virkelig ofte iforhold til Victor.

Det er så mange ting som Victor har “prøvet” været igennem, eller hvad man kalder det, som jeg ikke mindes overhovedet på samme måde med hans brødre. Er det mon fordi jeg er blevet ældre?

Hold kæft jeg synes det hårdt, jeg synes det er så hårdt for os alle. Vi har alle været sygdom alle herhjemme, men Victor er nede for 3 gang indenfor ganske kort tid, og denne gang er han virkelig ramt.

Det startede med opkast og tynd mave, derefter astmatisk bronkitis, derefter lungebetændelse – nu opkast, ingen mad og drikke på 5 døgn, ALDRIG har jeg set ham eller nogle af drengene så syge, han er totalt afkræftet, sover døgnet væk, hold nu op mit hjerte bløder. Igår begyndte han også at hoste igen, og når man i forvejen ikke har nogen kræfter, så er selv det at hoste nærmest uoverkommeligt.

Jeg har været ved lægen nogle gange efter hånden, og stod det til mig havde vi været afsted igen for dage siden, MENNN jeg “skal jo heller ikke være pylre mor”, men Kevin “smed håndklædet i ringen” i aftes, han var virkelig nervøs.

Så vi tog til lægevagten med 1000 andre syge børn, frygtelig så mange der er syge. Efter nogle timers ventetid, kom vi til. Og min kære Mand fik delt sine frustrationer og bekymringer, mærkeligt men jeg er rolig når han er rolig og omvendt når han er nervøs så bliver jeg endnu mere nervøs, han er jo min klippevæg.

IMG_5300

Vi blev videresendt til børneafdelingen og fik taget nogle blodprøver af Victor, og det bonus det havde et legerum som fik presset lidt kræfter frem i Victor. Efter nogle flere timer, fik vi besked på at det var influenza virus og at vi skulle fortsætte som vi har gjort indtil nu, og fik noget væske med hjem vi skal give ham i små doser med små mellemrum, med en åben indlæggelse de næste 3 døgn.

Hmm ja det dejligt at vide det “bare” er det, men jeg er stadig frustreret, der ingen bedring Idag og dog han har ikke kastet væsken op, men han sover og sover, min lille stakkel.

I fik lige alle mine frustationer, fra en mor som er Tom fuldstændig tom for energi, hold kæft det hårdt.

IMG_5302

Håber på bedring meget snart, vi har været nede og hente lækkerier som ostepops, juice, chokolasekiks, smoothie, ja alt man kan forestille sig han vil spise, krydser fingre.

IMG_5298

Masse kaffe til mor, og vupti så ser jeg der er de unge mødre start i aften “tiden er løbet fra mig”, åhhh i aften ser i mig fuldstændig udenfor min trygheds zone, FULDSTÆNDIG! StiveLis AKA Camilla Framnes, haha.

Jeg er totalt skabsagtig og pinlig, men der er garanti for et godt grin – se med på kanal 4 kl. 20.00.

IMG_5311

Mange knus og kram fra camilla

 

3 kommentarer

 • Mette Bloch

  Et lille tip. De har smoothies i Rema1000 til 5 kr. Og nu er der også lavet nogle med lidt grøntsager i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Abrahamsen

  Hejsa Camilla.
  Først vil jeg ønske jer rigtig god bedring med Victor, håber at han snart blir rask igen……….jeg har forøvrigt et barnebarn der hedder det samme, men det staves Viktor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette. Kringelum.

  Hej Camilla.
  Rigtig god bedring med Victor. Håber det går fremad i dag. Glæder mig til at se nye udsendelser fra i dag.
  Pøj pøj og kram til jer alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vandt en pris