Tæller ned – Camilla Framnes
Se lige familieslæden

Tæller ned

img_4629

Ihh om 2 dage skal vi ENDELIG bruge en af vores bryllupsgaver, vi skal nemlig på bryllups ophold.

Det føles som 10000 år siden vi har været alene, faktisk var det bryllupsnatten sidst. SHIT det hårdt ikke at have friweekend mere, thi hi.

Vi har virkelig forstået at nyde vores friweekender, der tog vi ofte ud, lavede en masse ting sammen, sov længe, fik ordnet hjemme, gjort klar til drengene kom hjem igen. Men efter Victor kom til verden, har vi ikke de “fri” weekender mere, og det kan mærkes. VI savner at hygge lidt som voksne mennesker SAMMEN, nyde hinanden og “sagde jeg, sove længe”. haha glæden ved børn. Vi vil jo aldrig bytte vores kære børn for noget, men “fri” engang imellem det er sku DEJLIGT. Er det mon bare mig?

Så når vi har sådan noget her at se frem til og noget specielt fordi det er noget fra vores bryllup, så GLÆDER vi os helt vildt til at skal nyde hinanden. Vi fik et gavekort op til Hotel viking, med overnatning, 3 retters menu, Brunch, og 2 gange behandlinger. DET BLIR SÅÅÅÅ GODT!! Jeg gælder mig til afslapning, men tænk jeg glæder mig fuldstændig vanvittig til at gå i seng om aften og sove HELE NATTEN OG TIL JEG VÅGNER, JUBIIII.

Drengene skal til deres fædre og Victor skal ud til mormor og bedstefar på overnatning, så win win over hele flokken.

Inden vi tager mod hotellet fredag, tror jeg vi skal ud og se efter en flot kjole til Reality Award på næste fredag, som vi jo simpelthen også gælder os til. Jeg er blevet nomineret i 2, til årets reality kvinde og årets sociale mediebruger og krydser fingre for jeg er så heldig at kan få en Award med hjem. SÅÅ hvis du vil må du meget gerne smide en stemme, her. Jeg vil blive så glad 🙂

15171179_1128641913837906_8836911606431977995_n

Men kjole, HVOR skal jeg finde den perfekte Award kjole, og hvad skal man tage på? Nogen ideer?

Fantastisk aften alle sammen,

 

kys knus og kram fra Camilla

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se lige familieslæden